Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dozorca !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka !

Ma ktos moze tuta jak zrobic by byly 3 karty u dozorcy :)

lub jesli nie ma nikt to prosze o wytlumaczenie pod tematem !

Nagroda to 5+ i Like ;)

beznazwyyr.png

Opublikowano

kto ma ci to zrobić ? i jak ?!

Od tego masz itemek w grze, na większości plików serwowych on już jest.

/Reklama.

Opublikowano

kto ma ci to zrobić ? i jak ?!

Od tego masz itemek w grze, na większości plików serwowych on już jest.

hahah ?

smieszny jestes przeczytaj od nowa moj temat nie pisze kto mi zrobi tylko pytam jak zrobic by byly 3 karty u dozo

masz przeczytaj !

Heyka !

Ma ktos moze tuta jak zrobic by byly 3 karty u dozorcy :)

lub jesli nie ma nikt to prosze o wytlumaczenie pod tematem !

Nagroda to 5+ i Like ;)

gdzie masz cos by ktos mi to zrobil ??

jedynie poprosilam o wytlumaczenie jak zrobic te 3 karty...

Kolumna safebox_expire w bazie account, tabeli account.

hmm wiesz "kolumna safebox_expire w bazie account, tabeli account."

jestem za glupia bym to zrozumiala ;d mogl bys wytlumaczyc co mam z tymi tabelkami zrobic ? (gdzie edytowac) ;)

beznazwyyr.png

Opublikowano

Questem. Musisz znaleźć na forum quest, który wczytujesz w maszynie po czym wpisujesz /reload q w grze i klikasz na dozorcę i masz te swoje 3 karty ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano
UPDATE account SET safebox_expire = '2020-01-01 18:00:00' WHERE safebox_expire = '0000-00-00 00:00:00' ;
UPDATE account SET autoloot_expire = '2020-01-01 18:00:00' WHERE autoloot_expire = '0000-00-00 00:00:00' ;

Uruchamiasz Navicat -> Łączysz się z bazą -> Przechodzisz do bazy account -> Następnie klikasz Query -> New Query -> Wklejasz w/w tekst i po robocie. Powiększony magazyn (3 zakładki) jak i trzecia ręka dodana do 2020r, jeśli chcesz tylko magazyn usuń z w/w wpisu ostatnią całą linię, tzn:

UPDATE account SET autoloot_expire = '2020-01-01 18:00:00' WHERE autoloot_expire = '0000-00-00 00:00:00' ;
Opublikowano

hmm wiesz "kolumna safebox_expire w bazie account, tabeli account."

jestem za glupia bym to zrozumiala ;d mogl bys wytlumaczyc co mam z tymi tabelkami zrobic ? (gdzie edytowac) ;)

Logujesz się do MYSQL (załóżmy, że używasz navicata, nie phpmyadmin) i po lewej stronie masz bazę o nazwie account. Klikasz dwa razy, pojawiają się po prawej stronie tabeli. Wchodzisz w tabelę account i szukasz swojego konta po loginie (lub czymkolwiek). Przechodzisz suwakiem w prawo szukając kolumny o nazwie safebox_expire. Jeżeli chcesz dać wszystkim i zawsze trzecią rękę to przy wyborze tabeli masz u góry ikonę ZAPYTANIE (query). Wklepujesz tam to:

UPDATE account SET safebox_expire = '2020-01-01 01:01:01';

umarł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...