Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uniwersalne Porady - Minecraft

Azulante

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich sympatyków Minecrafta! Przedstawiam wam stronę, która jest całkowitą nowością wśród Fanpage'ów o tematyce zbliżonej do Minecrafta. Otóż powstaje nowa strona przeznaczona do Tutoriali. Różnej maści poradników związanych z grą, serwerami itp. To WY decydujecie, o czym będzie poradnik. Myślę, że jest to innowacyjny pomysł i nie weźmiecie to jako bezsensowną reklamę. Więcej informacji znajdziecie na stronie, aczkolwiek, aktualnie nie ma żadnych poradników. Powód? Nie ma ludzi którzy by wybrali temat. Jeśli jednak Wy pomożecie w rozrastaniu się stronki, będzie coraz więcej uniwersalnych porad. Od tematów "Jak zbudowac dom" do "Jak postawic serwer na bukkicie". Gorąco polecam i mam nadzieję, że będziecie aktywni!

TU LINK: x

PS. Nie wiedziałem gdzie to napisac, jeśli jednak temat bardziej nadaje się do "Tutoriali", bardzo proszę o przeniesienie.

Postal, Ghost Master, Rayman... TO BYŁY GRY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...