Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nodus 1.4.7

Riuez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest już wersja 1.5 a ja gram na serwerze 1.4.7. Postanowiłem zainstalować nodusa, wszystko ładnie pięknie do czasu aż odpale mc. Wyświetla się wersja 1.5 Jak instalowując mam 1.4.7 to będzie 1.5 mimo że pobieram na 1.4.7 Jak mam to zrobić żeby nie zmieniło wersji? (Wiem że się da)

Opublikowano

@UP Zgłoszony

-Skąd pobrałeś paczkę z YouTuba? W niektórych przepadkach Nodusa ma Swoje Aktualizacje które pobiera przy włączeniu MC.

Polecam ci Ściągnąć Stąd: (Nodus na wersje 1.4.6 ale działa na wszystkich Serwerach 1.4.7)

http://www.mpcforum.pl/topic/653103-dl15hack-nodus-v99-nowy-update/

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Jakby działało to bym nie zakładał tematu :/ Z Twojego linku też się samo aktualizuje. (Zmieniłem wersje MVC na 1.4.7, podmieniłem minecraft.jar na to pobrane i załadowała się wersja 1.5)

Opublikowano

Hola, hola! W tym temacie powinniście mi pomóc a nie spamować i chcieć linki do nodusa 1.5!

@5 UP zgłoszony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...