Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam starego x-world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Szukam serwera MU taki jak kiedy x-world czyli o ile się nie mylę to 0.93c czy coś takiego po prostu wszystko stare i to menu jak oni płyną na wyspę mu :)

Brakuje mi tych czasów. Więc pytanie czy zna ktoś taki serwer staryyy nie musi być polski.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie w swiecie mu nie ma takiego serwera , dodam ze to wersja 97j+ds. Ostatni taki podobny serwer padl z 4 miesiace temu. Osobiscie mam zamiar cos takiego postawic , ale szukam ludzi do pomocy.

Opublikowano

Bouncy wygoogluj sobie Topki Mu Online i szybko coś znajdziesz... podałbym ci stronę ale chyba zabronione jest publikowanie innych stron.

narutot.png
Opublikowano

Bouncy wygoogluj sobie Topki Mu Online i szybko coś znajdziesz... podałbym ci stronę ale chyba zabronione jest publikowanie innych stron.

Nie jest zabronione publikowanie stron. Zakaz obejmuje fora konkurencyjne dla MPCForum, oraz strony, dzięki którym autor otrzymuje profity.

Jeżeli masz jakieś wątpliwości, zawsze możesz napisać do mnie na pv i powiem Ci czy udostępnienie tej strony jest zabronione :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

www.psychic-doom.eu wersja 97j :) zapraszam na server do gildi Familia :) moj nick w grze KucharaMG/BK

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

Niema co refreshować tematu skoro znajduje się na samej górze.

@ Ciężko znaleźć teraz taki serwer. Ludzie już nie chcą grać na starych wersjach

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...