Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dark Siders II

kbdrwnk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z grą Dark Siders II i proszę was o pomoc ponieważ jest on dość uciążliwy. Więc tak, instalacja odbyła się bez zarzutów, wszystko poszło jak po maśle. Gra jest z obrazu ISO, dlatego też potrzebowałem cracka, którego zgrałem oraz kilka innych których próbowałem i wszystkie działały ale problem pozostawał. Mój problem polega na tym że podczas gry co jakiś czas występuję czarny ekran, widać tak jakby tylko kontury. Minimapka i reszta interfejsu bez zmian, lecz tylko tekstury i cały otoczenie wokół czarne. Wejdę czy to w postać czy w menu i wszystko gra, jedynie otoczenie czarne co jest uciążliwe bo po każdym takim błędzie muszę minimalizować grę i wchodzić w nią jeszcze raz, gdzie niekiedy błąd wyskakuję co kilka sekund a nie kiedy co kilka/naście minut.

Poniżej mój sprzęt:

Płyta główna: AS ROCK (dokładnie nie wiem jaka).

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ 2.11 GHz

Ram: 2 GB DDR2

Karta graficzna: Geforce 7600GS

Myślałem że to może przez kartę, ale gra śmiga ładnie bez zacinek tylko występuje wyżej podany problem. Próbowałem reinstalacji, mam najnowsze sterowniki, zmieniałem różne ustawienia w ster. Nic, dlatego proszę was o pomoc. Podobny problem miałem kiedyś w GTA IV, tylko tam występował właśnie taki czarny ekran, gdy minimalizowałem grę i wracałem do niej. A tu muszę minimalizować aby wrócić do gry bez problemu, ale on nie ustępuje i czasem występuje co 2s. Co jest naprawdę uciążliwe - Proszę o pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...