Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

kosa90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem gre Battlefield play4free. Wszystko fajnie gram ale po 2-3 minutach wyrzuca mnie z serwera tak jak bym po prostu wyszedł z serwera nie ma żadnych napisów ani nic . Mam zainstalowanego net frameworka próbowałem też zainstalować grę od nowa nic to nie dało proszę o pomoc

Opublikowano

@UP

Nie ma żadnego folderu "pb", aplikację do reinstalla odpala się z poziomu głównego folderu BFP4F.

@TOP

Jaki masz ping? Bo za to też wywala czasem... Na pewno po lewej stronie nie masz żadnego komunikatu przed wywaleniem z serwa?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

Nie ma żadnego folderu "pb", aplikację do reinstalla odpala się z poziomu głównego folderu BFP4F.

@TOP

Jaki masz ping? Bo za to też wywala czasem... Na pewno po lewej stronie nie masz żadnego komunikatu przed wywaleniem z serwa?

Nie wciskaj mi kitu, że nie ma, jest też w folderze "pb" jak nie masz to usunołeś, ja mam więc jest to samo co w folderze "battlefield play4free".

Jeśli mu pomogłem i mu działa to nie pisz bzur.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...