Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]IllusionBot :: Potężny SpamBot Minecraft!

Nyguss.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogielo cie do konca? Jestes taki głupi czy tylko udajesz moge cię zgłosić i właśnie to robie. Jak chcesz to sobie spamuj swój serwer i się podniecaj a nie dajesz to dla wszystkich i teraz większość fajnych serwerów padnie a już i tak tego nie cofniesz bo dużo osób już pewnie ma to na dysku dzięki tobie

Opublikowano

Powiem szczerze ze znam ten plugin ale od jego złej strony, nasza maszyna 32g Ram i z Netem 1 gb/s nie wytrzymała oporu Tego Bota, lecz ten bot jest szkodliwy tylko wtedy gdy ktoś ma Identyczne Parametry Komputera jak Dany Dedyk/VPS gdzie jest postawiony server

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Ta Ale jest sposób na Tego Bota, Wystarczy Dobry Firewall + Coś na Proxy. Jest Tego pełno na necie a że to nie jest tak bardzo szkodliwe jak Ddos bardzo łatwo jest to zablokować.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

@2xUP
To wolny kraj kolego, a według polskiego prawa używanie tego nie jest karalne. ;-)

A ja nikogo nie zmuszam do używania tego. Po prostu to się niekiedy przydaje gdy jakiś serwer, a właściwie właściciele jakiegoś serwera nas zdenerwują. ;)

Opublikowano

Widzialem tego bota w akcji w tamtym tygodniu na serwerze sb.3worlds.pl i uwierz mi troche wkurzajace jak admin kicka wszystkich co 5 minut a okazalo sie ze atakowal admin serwera na ktorym admin tego skyblocka reklamowal swoj serwer i to miala byc niby zemsta ale potem sie dogadali i juz wiecej nie ma takich atakow i mam nadzieje ze nikt nie zaatakuje azurite :O<br />

Opublikowano

@2xUP

To wolny kraj kolego, a według polskiego prawa używanie tego nie jest karalne. ;-)

A ja nikogo nie zmuszam do używania tego. Po prostu to się niekiedy przydaje gdy jakiś serwer, a właściwie właściciele jakiegoś serwera nas zdenerwują. ;)

Mylisz się, jest to karalne, to jest cyberprzestępczość. W ten sposób działasz na szkodę innych osób co może doprowadzić do start finansowych danej osoby. Lepiej to usuń dla swojego własnego dobra.

Opublikowano

@UP

xD xD

Takie coś publikuje w internecie mnóstwo osób i jeszcze nikt nie poszedł za kratki. :D

Myślisz, że policja zwraca uwagę na jakieś minkrafty? Bez jaj...

Ale okej, jak chcecie mogę usunąć - Wasza strata. :P

Opublikowano

@UP

xD xD

Takie coś publikuje w internecie mnóstwo osób i jeszcze nikt nie poszedł za kratki. :D

Myślisz, że policja zwraca uwagę na jakieś minkrafty? Bez jaj...

Ale okej, jak chcecie mogę usunąć - Wasza strata. :P

To że to jest wszędzie nie oznacza że nie będziesz ponosił za to odpowiedzialności. To działa nawet na szkodę firmy hostingującej, bo gracze którzy sobie spędzają czas na jakimś serwerze i nagle zauważą że są lagi, jakieś boty dołączają i się nie da grać nie będą kupowali serwerów w tej firmie, również zaczną wystawiać złe opinie.

Opublikowano

Nyguss, zawsze mogłeś/mogłaś dać to w inny poddział forum (ogólnego) :) Ja nie widzę w tym nic złego, bo w końcu to forum o cheatach/botach itd. itp. ... A z odpowiednim zabezpieczeniem nie będzie to działać, a jak ktoś tego nie umie to trudno ... .

Opublikowano

o chuj dobry polew mam z was napinacze, to jest forum o cheatach, w tym Botach, a Nyguss własnie wstawił bota ;-) Takich spam-botów było na forum mnóstwo i spinali się tylko Ci, którzy nie potrafią zabezpieczyć serwera :D

@rybeusz

On ma być karany za co? Za udostępnienie? bekam :) Jak chcesz być prawnikiem to kurwa nie na tym forum :)))

@Nyguss

Dzięki za wstawkę, trochę lipa bo nie mogę już pobrać, post edytowany :)

6ydVTxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...