Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drop legendarow

swist2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie stało, że mój bot dropa tylko 0,5 legendara na godzine? Blizzard obnizyl drop czy po prostu wczesniej mi sie farcilo z 1legend/h ?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

zauwazylem ze po wiekszych aktualizacjach drop jest znacznie wiekszy... nie wiem ze to tylko moje odczucie, ale mozliwe ze kombinuja cos z droprate :D

Opublikowano

@UP>
też tak myślę :). teraz zazwyczaj 2 legendy na jednego runa. Czasami 1 , czasami 0.
Co do autora, to szczerze mówiąc dobrze Ci tak:). Teraz po patchu będzie jeszcze mniej dropić:).
Na złość botom!. Tępić.

Opublikowano

@UP>

też tak myślę :). teraz zazwyczaj 2 legendy na jednego runa. Czasami 1 , czasami 0.

Co do autora, to szczerze mówiąc dobrze Ci tak:). Teraz po patchu będzie jeszcze mniej dropić :).

Na złość botom!. Tępić.

Nie chce nic mowic ale tobie jako uczciwemu graczowi tez bedzie gorzej, jak jest mniejszy drop :)

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

@UP.
Cóż - ale zauważ też to, gdy wypadnie Ci legend to będzie tak : " o kurwa o kurwa o kurwa o kurwa mać! , jest ! ja pierdole! " - wrzejesz z podniecenia.
A teraz? zobaczysz,że wyleci Ci legend i " o , i tak poleci do kowala, albo sprzedam UNID" - żadnych emocji.
A jak wiadomo emocje dodają nam chęci do grania:).
więc jeżeli będziesz na botach jechać - to gra będzie nudna dla Ciebie . Będziesz czekał aż bot skończy prace>przeliczysz legendy>wystawisz na AH> kupisz endgame itemy> i co dalej? "gram nową postacia" ? i tak w koło macieja? Moim zdaniem takie jest nudzące.
Czyż w grze nie chodzi o emocje, jakie z niej czerpiemy? . Dla mnie tak - im więcej emocji > tym więcej chęci do grania.
Dajmy na to pewną grę "condemned" według mnie była straszna , do tego ze słuchawkami. Była adrenalina nawet w menu gry . Ale czy wciągała , pomimo,że była straszna, i bałem się grać? Owszem , wciągała na uju....
Dodam jeszcze jeden przykład-
lays chipsy strong - są ostre - nie damy rady już jeść ,ale jemy.

Przemyśl sobie to , bo to tylko tracenie czasu na grę . Tak samo jakbyś grał w gta na kodach - "hesoyam"
Tak na koniec ... może i ludzie są inni, inaczej postrzegają - bo tak jest, więc dla każdego inna droga.

Opublikowano

@UP.

Cóż - ale zauważ też to, gdy wypadnie Ci legend to będzie tak : " o kurwa o kurwa o kurwa o kurwa mać! , jest ! ja pierdole! " - wrzejesz z podniecenia.

A teraz? zobaczysz,że wyleci Ci legend i " o , i tak poleci do kowala, albo sprzedam UNID" - żadnych emocji.

A jak wiadomo emocje dodają nam chęci do grania:).

więc jeżeli będziesz na botach jechać - to gra będzie nudna dla Ciebie . Będziesz czekał aż bot skończy prace>przeliczysz legendy>wystawisz na AH> kupisz endgame itemy> i co dalej? "gram nową postacia" ? i tak w koło macieja? Moim zdaniem takie jest nudzące.

Czyż w grze nie chodzi o emocje, jakie z niej czerpiemy? . Dla mnie tak - im więcej emocji > tym więcej chęci do grania.

Dajmy na to pewną grę "condemned" według mnie była straszna , do tego ze słuchawkami. Była adrenalina nawet w menu gry . Ale czy wciągała , pomimo,że była straszna, i bałem się grać? Owszem , wciągała na uju....

Dodam jeszcze jeden przykład-

lays chipsy strong - są ostre - nie damy rady już jeść ,ale jemy.

Przemyśl sobie to , bo to tylko tracenie czasu na grę . Tak samo jakbyś grał w gta na kodach - "hesoyam"

Tak na koniec ... może i ludzie są inni, inaczej postrzegają - bo tak jest, więc dla każdego inna droga.

Gra mi sie znudzila kilka miesiecy temu i tym samym konczy sie kluczowy argument z twojego postu. Jako, że gra mi sie znudziła(grałem około 150h) i w tym czasie nie wylocilem kompletnie nic, wiec co mialem robic? Postac by sie marnowala, więc zacząlem bocić

Swist1.png

Putin is putting puding

• 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

Co sie stało, że mój bot dropa tylko 0,5 legendara na godzine? Blizzard obnizyl drop czy po prostu wczesniej mi sie farcilo z 1legend/h ?

Nic nie obniżyli a raczej zwiększyli. Raz masz farta i leci 3 w godzine a czasem pół dnia nic. Tyle w temacie ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Boty są dla słabych.

Nie wiem jak można oszukiwać w takiej łatwej grze.

Zostało nam tylko czekać aż Blizzard zacznie działać coś w kierunku botów ^^

beznazwyqx.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

Boty są dla słabych.

Nie wiem jak można oszukiwać w takiej łatwej grze.

Zostało nam tylko czekać aż Blizzard zacznie działać coś w kierunku botów ^^

To co robisz na tym forum? Powinien zgarnąć do piekła ciebie razem z nami.

Bocę od 2 dni i jestem bardzo zadowolony, dzisiaj przez 11h bezustannego klepania poelcialo 10 legend i 5 setowych. Do tego 5mln na czysto, może i jakiś ie super wynik ale efekty są.

Opublikowano

To co robisz na tym forum? Powinien zgarnąć do piekła ciebie razem z nami.

Bocę od 2 dni i jestem bardzo zadowolony, dzisiaj przez 11h bezustannego klepania poelcialo 10 legend i 5 setowych. Do tego 5mln na czysto, może i jakiś ie super wynik ale efekty są.

Chyba była cofka, bo nie widze mojego postu. Jakiego profilu używasz, że masz aż tak duży drop? Ja przez bardzo dlugi czas 0,5, czasem jak wlacze na poczatku moge mieć 1+ ale i tak po kilku godzinach spadnie

Swist1.png

Putin is putting puding

Admin Cienia
Opublikowano

Tinakizera, spamuje dmg'em moim dh na 0 mp, przelatuje jak duch a i bonus na bieganie mam to wyskie ratio :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...