Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram 1 godzinę w WarZ i zdołałem już 2 razy zginać raz przez zombi raz przez graczy. Teraz się pytam czy są jakieś porady dla nowych graczy? bo ten co tutaj jest to trochę słaby. BO ja oglądam to oni wysyłają w miasto

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Podstawą jest znalezienie jakiejś borni do bicia zombie. Nie chodź do miast. Na początek zwiedzaj małe miasteczka jak SmallVille lub np. Shrute Farm.

Opublikowano

Czaka, ty idioto. "Na początek zwiedzaj małe miasteczka jak Smallville". Przecież tam jest najwięcej ludzi! Nawet na 5 osobowym serwerze często da się tam kogoś spotkać. Niech chodzi do miast północnych, tam jest na prawdę mało ludu. Springe ridge(północny wschód) idealne na początek. 0 zombie i respią się bronie do bicia. I mało ludu. Polecam ;)

Opublikowano

wczoraj to bez broni wszedłem do small :) znalazłem nóż i tępiłem zombi było na serwie możne 7 graczy i tak spotkałem 1 gracza z strzelbą miałem farta że szukał antybiotyków. Gdyby on nic nie pisał to bym go pewnie zaatakował ale sam miałem mało hp.

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Opublikowano

Zależy gdzie cię 'urodzi' ja tam zazwyczaj robie echo-smallvile(jak mam coś naprawde dobrego to safezone) a potem crystal lake no i to co jest po drodze do niego lub clearview.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...