Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

Mcc1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdolicie aż płakać ze śmiechu się chce że niby ge force gtx 560 nie jest wydajny kolega ma tego waszego jebanego readona 7870 czy jakoś tak i kurwa moja grafika 560 gtx go bije na głowę mówicie że tylko raedony są wydajne gówno prawda widzę że na tym forum to wszyscy tacy znawcy...Trzeba coś mieć żeby zobaczyć jak to działa a nie przeczytać jeden post że ta wydajniejsza i już do końca życia się tym kierować...

Opublikowano

Obejrzyj testy i wróc na forum bo az mi sie Ciebie zal zrobilo

Nie muszę oglądać testów widzę u siebie i u kolegi fps w grach więc :)

Opublikowano

Człowieku, weź najpierw nabierz doświadczenia potem coś pisz. Ilość "FPS" zależy nie tylko od karty graficznej, ale i od RAMu i procesora. 7850 jest o wiele lepsza od GTX 560, tobie po prostu jest żal bo się nie znasz i wmawiasz sobie że masz super zajebistą kartę graficzną. Zamykam bo ten temat nawet nie ma sensu a poziom intelektualny autora tego tematu jest niższy od przeciętnego ośmiolatka.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...