Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ares vs Poseidon

Mati0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudno jest porównać taknka do magicala :D Ale ja proponowałbym Tobie kupić Aresa. Dlaczego? Ponieważ jego ulti w team fight;ach jest bardzo potrzebne, jego magical attack jak na tanka jest bardzo duży :) Ma dużo defa i z dobrym buildem w 4 nie dadzą Ci rady :) A poseidon, moim zdaniem to taka trochę klapa. Niby ma tego krakena ale trzeba dobrze celną, jedynym dobrym i przydatnym skillem to jest ten wir. Myślę że Ci trochę rozjaśniłem sprawę :)

l9WHU.png

Opublikowano

Również polecam Aresa jego ulti jest idealne w team fight'ach, a jak jest z nim zeus, hades to już istna masakra :)

Ogólnie te nowe klasy to w sumie takie lipy. Afrodyta też taka sobie jest, spodziewałem się czegoś lepszego po niej ;P

Opublikowano

Każda ogarnięta dlatego kupuje Aegis i Beads... Przy odrobinie szczęścia w party znajdzie się hel, która też uleczy....

Poseidon .... postać, która bardziej zależy od team'u... 1vs1 niby bardzo dużo może zdziałać, lecz nie tak dużo jak w TM.... połaczenie wiru i ult daje combo zabijace kazdego mage, assassin'a (jeżeli nie to ejszcze skill nr1), a tank'owi pieknie HP zbije.....

Ares postać, z która 1vs1 nigdy nie przegrasz (wystarczy ogarnąć skill'e). Ult boski, lecz musisz trafić na bot'ów, którzy nie mają ani beads ani aegis....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Ares w którymś patchu dostał niemałego nerfa na pasywkę.

Każdy normalny kupi abilitki i ulti jest nieprzydatne.

W tym zestawieniu celowałbym właśnie w tą postać

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Bardzo ciężko jest porównać Tanka do Poseidona. Aktualnie bardziej polecam Ci Poseidona. Przeważnie na tych wyższych lvl, każdy kupuje abilitki i ulti Ares jest bezproduktywne.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...