Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mogę wbić na mój serwer 2 kontem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę wycinek z konsoli. Co ci się pokazuje i czy hamachi, dedyk...

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

zarejestrować się nie możesz na 2 koncie to się nie dziw

pewnie na serwie na którym grasz konta są na ip czyli 1 konto 1 ip :)

sprawdź w pluginach tego :)

Opublikowano

Co to znaczy "nie mogę wbić na mój serwer 2 kontem"?

Nie możesz się zarejestrować?
Może masz to samo IP a w AuthMe masz ustawiony limit rejestracji (1 IP - 1 rejestracja).

Zmień sobie IP programem HotSpot Shield, albo zarejestruj sobie konto komendą w konsoli /authme register nick haslo

5465845486.png

Opublikowano

Może masz plugin, który dodaje to, że możesz tylko 1 IP być na serwerze, i drugim kontem nie wejdziesz, ponieważ ma to samo IP co konto, które jest już w grze.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Pewnie blokuje ci authme. Możesz sam zarejestrować swoje konto komendą

/authme register nazwa haslo

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

No to może coś nie działa albo zle ustawiles. Podaj jak sie objawia to ze nie mozesz wejss np. wywala cie juz przy probie dolaczenia do serwera, czy moze chwile po ?

Edit: moze 1 konto masz premium a 2 nie ?

sygnatura3.png
Opublikowano

Może 1 konto masz premium a 2 nie ;] ?? Serwer jest dla premium czy nie ?

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Omg, czy ty czasem na 1 koncie masz premium a te 2 gdzie nie możesz wbić jest NonPremium? Może po prostu masz ustawiony serwer tylko dla PREMIUM...

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Zmień plugin na authme i sam siebie zarejestruj :D

/authme register nazwa haslo

I napisz czy serwer premium ?

Opublikowano

Przed chwilą usunełem xAuth i dałem Authme i wyskakuje mi taki błąd

post-874133-0-32231000-1363423263.png

W ustawieniach serwera mam online-mode=false

ref

xxx

Opublikowano

Chyba nie do Końca usunąłeś xAuth ponieważ serwer próbuje go włączyć

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Eee wtf jak ja ustawiam w ustawieniach serwera online-mode=false to puźniej dy włączam serwer to mi sie ustawia na online-mode=true

xxx

Opublikowano

Wyłącz serwer, ustaw online-mode, włącz serwer i sprawdź czy ci sie zapisało :D Możesz w konsole wpisać

save all

Opublikowano

W czym edytujesz ? Na pewno zapisałeś wszystko dobrze ?

Opublikowano

pobierz se gui luncher (jeżeli już jest na 1.5) tam będziesz mógł odznaczyć online mode i sie zapisze

(miałem podobny problem wyłanczałem online mode a potem znowu był online mode) gui luncher działa ale nie wiem czy już jest (na bukkicie wyszukaj)

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...