Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs 1.6 STEAM GIFT

Axter726

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

ostatnio na allegro kupiłem steam gift i nie wiem jak go aktywowac

prosze o pomoc jak aktywowac steam gift , jakie warunki musze spelniac i co zrobic aby ten gift odebrac. (na mój email został wyslany Kod , gdzie ten kod wpisac itp )

i gdy odbiore ten gift to bede mogl grac i używac wszystkiego tak jak bym gre kupil w sklepie ? ( sprzedawca zaufany)

z góry dziekuje za pomoc:D

Opublikowano

Biblioteka -> na dole "Dodaj grę" -> Aktywacja produktu steam i tam wklepujesz kod.

Tak, będziesz mógł normalnie wszystko robić tak jak na cs'ie ze sklepu.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Że co? Kto ci takie bzdury naopowiadał? Jeśli w aukcji nie było nic o tym napisane, to nie musisz tego robić.

ou7821.jpg

Opublikowano

Kurwa...

Moderator a gówno wie.

Podajesz kolesiowi e-maila powiązanego z kontem steam, on Ci wysyła na niego gifta, następnie przychodzi Ci na e-maila i gdzieś w treści jest "Aby otrzymać prezent kliknij na link:

link"

Klikasz na niego, klikasz potem dodaj grę do mojej biblioteki i tyle, wszystko Ci działa tak jakbyś kupił w sklepie.

Opublikowano

Kurwa...

Moderator a gówno wie.

Podajesz kolesiowi e-maila powiązanego z kontem steam, on Ci wysyła na niego gifta, następnie przychodzi Ci na e-maila i gdzieś w treści jest "Aby otrzymać prezent kliknij na link:

link"

Klikasz na niego, klikasz potem dodaj grę do mojej biblioteki i tyle, wszystko Ci działa tak jakbyś kupił w sklepie.

(na mój email został wyslany Kod , gdzie ten kod wpisac itp )

Kod już otrzymał, więc zostało tylko wpisanie go.

ou7821.jpg

Opublikowano

Według mnie chodzi o to, że po zakupieniu (wybierasz opcję poczta internetowa (email)) po prostu wysyłają ci kod na maila, którego podałeś przy rejestracji na allegro. Jeśli jest to automat, to powinno dojść w ciągu 2-3 minut.

Pokaż tą aukcję.

ou7821.jpg

Opublikowano

Oczywiście jest tak jak napisałeś Costa , problem w tym że jest weekend i przelew dojdzie dopiero w Poniedziałek ale sprzedawca zgodził się na SS z dokonanym przelewem wiec gift dostane jeszcze dziś!

o to aukcja : http://allegro.pl/counter-strike-cs-1-6-steam-gift-w-5min-gratis-i3090856485.html

wiem że dostane na emaila KOD/link chodzi tylko o to jak go aktywowac aby wszystko grało :D

Opublikowano

Po zakupie, otrzymasz wiadomość email z kluczem lub linkiem aktywującym prezent Steam.

a więc:

jeśli prezent, to wystarczy kliknąć w link, który wyślą ci na emaila

jeśli klucz, to:

Biblioteka -> na dole "Dodaj grę" -> Aktywacja produktu steam i tam wklepujesz kod.

ou7821.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...