Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Gimbaza :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jest taki kolo w mojej klasie i cwaniaczy caly czas i mnie to wkurwia. Ma na sobie pancerz (gorset) i jebnąć go w brzuch nie można :) A w morde nie chcę walić bo nie wiem czy przypału nie będę miał, a w szkole mam dobra opinie :) Głupie pytanie ale może ktoś mi pomorze co z takim debilem zrobić aby nie miec przypalu w szkole ( wszedzie sie kreca nauczyciele).

Opublikowano

Poczekaj na niego pod szkoła lub się zaczaj po lekcjach na niego i wyskocz przed niego centralnie.No i dalej to sam będziesz wiedział co z nim zrobić,bo nie wiem do czego zdolny jesteś :D

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Poczekaj na niego pod szkoła lub się zaczaj po lekcjach na niego i wyskocz przed niego centralnie.No i dalej to sam będziesz wiedział co z nim zrobić,bo nie wiem do czego zdolny jesteś :D

Porządnie jebnąć potrafie :)

Dojeb chuja po szkole.

(Gimbaza, ehh.)

A czemu takie westchniecie? ;]
Opublikowano

Ah te gimnazjum.

Odpuść sobie, bo będziesz miał z tego więcej problemów niż pożytku. U nas automatycznie po bójce sprawa trafiała na policje i ten, który dostał mniej był oskarżany o pobicie, dlatego przez moje 3 lata pobytu nikt nawet nikogo nie zaczepiał :).

Opublikowano

Ah te gimnazjum.

Odpuść sobie, bo będziesz miał z tego więcej problemów niż pożytku. U nas automatycznie po bójce sprawa trafiała na policje i ten, który dostał mniej był oskarżany o pobicie, dlatego przez moje 3 lata pobytu nikt nawet nikogo nie zaczepiał :).

A u nas tak nie jest :)

Trzeba walczyc o przetrwanie ale też chce zdać do nastepnej klasy bo wiekszosc ma naganne :)

Opublikowano

To weź spoważniej, bo pójdziesz do średniej i o ile nie będzie to zawodówka to nikt nie będzie chciał ludzi takiego pokroju u siebie. A co do nagannego zachowania - nikt na to nie patrzy i koniec końców i tak masz pozytywne za świadectwie.

Opublikowano

Polecam zgwałcić.

Ciężko stanąć przed nim jak facet i prosto w ryj napluć mu tym co Cie wkurwia?

Opublikowano

Wystarczy, że po prostu podejdziesz i powiesz co o Nim myślisz, jeżeli nadal będzie tak cwaniaczyć to mu po szkole wyjeb. Proste :P

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Doładuj mu Smocze Monety.

@UP na dole

Jasne, że może, tylko musi uważać, żeby żaden nauczyciel tego nie widział.Wątpie, żeby ten koleś był takim frajerem, że jakby autor tematu go najebał, to by potem poszedł się poskarżyć nauczycielowi.

Opublikowano

Jeśli zaczyna , to tuba w ryj i proste .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Kurde "pomorze".... <_< . Wiesz co to są "dissy"? Pojedź go ostro i sprawa załatwiona. Tylko nie najeżdźaj na starych, bo pokażesz, że debil jesteś.

PS: Słaby troll.

Opublikowano

Jeśli zaczyna , to tuba w ryj i proste .

Gimnazjum...

@TOP weź odpuść sobie, nie najebiesz mu, bo jakbyś chciał to zrobić to nie latałbyś po internetach z pytaniem "jak mu najebać żeby przypału nie było" tylko już dawno ten typek byłby pozamiatany.

Kurde "pomorze".... <_< . Wiesz co to są "dissy"? Pojedź go ostro i sprawa załatwiona. Tylko nie najeżdźaj na starych, bo pokażesz, że debil jesteś.

PS: Słaby troll.

Weź nie używaj tego określenia na to jak komuś dopierdalasz...

Dissy są w rapie a nie kurwa u szczeniaków z gimnazjum.

Opublikowano

Gimnazjum...

@TOP weź odpuść sobie, nie najebiesz mu, bo jakbyś chciał to zrobić to nie latałbyś po internetach z pytaniem "jak mu najebać żeby przypału nie było" tylko już dawno ten typek byłby pozamiatany.

Weź nie używaj tego określenia na to jak komuś dopierdalasz...

Dissy są w rapie a nie kurwa u szczeniaków z gimnazjum.

To jak chcesz to inaczej rozwiązać ? Dyplomatycznie ? żartujesz sobie ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Ja pierdole podejdź po szkole powiedz to co myślisz o nim zajeb mu raz porządnie i to tyle w tym temacie... Piona ! :D

1379148048-U870856.png

Opublikowano

znajdz takie miejsce gdzie nie zobaczy was naczyciel i mu najeb poprostu. Ja to zrobilem tak, typek wkurwial mnie to dostal w banie i na ziemie :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Wstydzę się, że chodzę do Gimbazy. Na szczęście to ostatni ROK :)

Rozwiązywanie swoich problemów bitkami należy tylko do buraków.

Pamiętaj to, że jebniesz gościowi nie oznacza że jesteś fajny ani męski po prostu jesteś prostakiem bo nie umiesz tego załatwić jak normalny inteligentny człowiek :)

Ja osobiście najebał bym niejednemu ale po co ? po przypał ?

Ja ignoruję buraków szukających zaczepki to ich najgorzej denerwuje.

Pozdro

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Najgorzej że taki typek w klasie to zawsze gdzieś się przypałęta a uciekać od niego nie będę jak będzie się zbliżał bo nie jestem jakimś tam frajerem :D

Po szkole starsza przyjeżdża po niego. a ten gorset ma juz od 2 klasy podstawowki i mysle ze jeszcze szybko go nie zdejmie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...