Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eq do v2 ?

Kozminek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać jakie robić bony do expa w v2 chodzi o te węże na samym początku. Chodzi o serwer Tuor. Widziałem typka, który miał 56 lvl i brał spota a Ja mam 65 i nie ogarniam. Proszę o jak najszybszą odpowiedz

Opublikowano

na nie nie ma konkretnych bonów atakujących.

Robisz full abs na strzały, full pż, kryt, hełm na 41 +9, jakaś dobra zbrojka z kd do expa +5, kolce ebonitowe +9, fms sr 40+ z kd potwora itp.

Opublikowano

branza 10 przeszywka 10 do pz i max pz

naszyjnik strzalki rege pz i max pz

butki (kozaki najlepiej) kryt max pz i 20% na yangi najlepiej (mozna tez ladny hajsik robic przy expie)

zbroja max pz 10 do pz i strzalki/wart ataku

ebo kolce 20 spd ruchu i 15 strzaly

kask unik strzal rege pz

fms srd 40%+

No i buff z jak najwyzszym % błogo

asd

Opublikowano

Broń na 30lv 30sr+ kd moba+5

zbr 2.5k hp 100ataku 10 do pz z def+5

eq z hp+kryt i na omdlenie i ogarniesz każdą postacią. W branzie jeszcze wbij hp+ 10 do pz.

Opublikowano

Jeśli Ci chodzi o ten pierwszy spot, to idź na dalsze :) Ja na 60 szedłen na te ostatnie spoty i wyżywałem bez problemu. Ty też powinieneś dać radę.

Opublikowano

jak najwiecej pz abs na strzaly 35+ blogo bron na 30 sr 40+ kd mooba+5 duzo kryta (wiem chaotycznie napisane) jesli chcesz to radze szpony i zrobic 60-100% na zwierzeta.

Gif OFF.

By ME ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...