Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Rework The Proving Grounds !

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj w internecie znalazłem filmik przedstawiający nowy wygląd mapy The Proving Grounds któy prawdopodobnie w najbliższym czasie zostanie wprowadzony !

Opublikowano

Hmmm bardzo ładna a jedyne co mi się nie podoba to krzaki bo są takie niedopasowane i sztuczne ;-)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@up

nie, to jest rework tej co już dodali dawno.

bez sens, nie wiadomo po co to, jakieś cholerne ulepszenia graficzne cały czas dodają i jeszcze ten zac który w ogóle teksturą nie pasuje do lola

@down

ja nie mówię o kolorze, to po prostu nie wygląda jak postać z lola

Opublikowano

@up

nie, to jest rework tej co już dodali dawno.

bez sens, nie wiadomo po co to, jakieś cholerne ulepszenia graficzne cały czas dodają i jeszcze ten zac który w ogóle teksturą nie pasuje do lola

Do zaca ten zielony kolor nie pasuje , lepszy szary ; D . Tak to jest odnowienie mapy ( zimowa ) . Nie wiem po co , jak juz prawie zimy nie ma .
Opublikowano

Jakiś czas temu poinformowali oficjalnie, może wreszcie to zrobią... Bo już 5vs5 tak mi się nudzi...

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Świetnie wygląda. Trzeba się cieszyć, że ciągle starają się coś ulepszać, a nie trzepią kasę z tego co zrobili kilka lat temu.

Na początku ludzie narzekali na nowy wygląd 5v5 a teraz wszystkim pasuje. Tak samo z interfejsem,, który jest genialny.

Ja tam nadal czekam na to, żeby można było grać w więcej niż 10 osób naraz. Oczywiście tylko for fun

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Hoho, mapa mi się podoba, bardzo dobry klimat, i dostosowany, już wbijam na PBE i sobie przetestuje, tylko że kolejka ;_;, a tak w ogóle, dobrze że Riot coś zaczyna robić.

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Opublikowano

Trochę więcej informacji:

Na PBE jest już nowa mapa, Howling Abyss, która ma zamienić Proving Grounds!
Teraz, zamiast walczyć na bliżej nieokreślonym moście nad czarną otchłanią, będziemy walczyć na moście w Freljord.

Prace nad mapą trwają, od jej wydania dzieli nas jeszcze kilka patchów, ale już można obejrzeć nowe Field of Justice.

W przyszłości mapa ta będzie dostępna w nowym Queue, ARAM, jednak na chwilę obecną ta opcja nie jest jeszcze otwarta na PBE.

A oto kilka screenów:

HowlingAbyss_1.jpg

HowlingAbyss_queue.jpg

Czekamy z niecierpliwością (od siebie dodam, że Lupusisko nie będzie mógł się doczekać, jak się dowie, że tak będą wyglądały ARAMy).

Opublikowano

Mi się bardzo podoba, fajna mapa i klimacik taki tundrowy jak to Frejlord. Miejmy nadzieję że będą zawsze chętni gracze i nie trzeba będzie długo czekać B)

Nareszcie ARAM będzie jako normal, można wbić do kolejki i GRAĆ!! A nie tak jak zawsze wbijasz na customa a tu jakiś noobek dostanie Dariusa i wychodzi bo chciał sobie grać Garenem i będzie tak wbijał w nieskończoność... 5 sekund przed startem wychodzi i czekasz na nowego gracza..

Opublikowano

Trochę więcej informacji:

Na PBE jest już nowa mapa, Howling Abyss, która ma zamienić Proving Grounds!

Teraz, zamiast walczyć na bliżej nieokreślonym moście nad czarną otchłanią, będziemy walczyć na moście w Freljord.

Prace nad mapą trwają, od jej wydania dzieli nas jeszcze kilka patchów, ale już można obejrzeć nowe Field of Justice.

W przyszłości mapa ta będzie dostępna w nowym Queue, ARAM, jednak na chwilę obecną ta opcja nie jest jeszcze otwarta na PBE.

A oto kilka screenów:

HowlingAbyss_1.jpg

HowlingAbyss_queue.jpg

Czekamy z niecierpliwością (od siebie dodam, że Lupusisko nie będzie mógł się doczekać, jak się dowie, że tak będą wyglądały ARAMy).

Może byś podał info?

http://www.reignofgaming.net/news/23566-unofficial-pbe-changes-for-3-15-zac-and-more

@Top

W końcu doczekałem się normalnego dobierania na aramy, nie przez jakieś costumy T_T

652601399840421198520.png

Opublikowano

:O Bardzo ciekawe. Nareszcie nie trzeba będzie szukać 10 minut kilka osób do customa, żeby sobie ARAMa zagrać.

Ładnie, ładnie. Dzięki za info.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Fajne, ale ja wolalbym kompletnie nowa mapke, a nie ulepszenie starej:P jak ktos pamieta, to wie, ze mialo byc "Magma Chamber" ale zrezygnowali.

Opublikowano

Zawsze jakieś urozmaicenia :D I może wreszcie będzie noobstwo musiało czekać 5 min jak wyjdą z gry bo dostali sorakę... Jakby tak było to może by się skończyło bezsensowne czekanie 30 min aż się gra zacznie bo noobki będą mieli ,, w miare'' champa do gry ^^ A co do samej mapki to fajna, klimatyczna :P

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej to mogliby w końcu coś z Summoner's Rift zrobić :D

lol. Już zrobili, po za tym co mieliby zrobić ?

#TopLane

Ciekawe czy będą kary za dodge. W końcu normalne Queue.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Skoro to nowy tryb moje pytanie brzmi na czym polega ten tryb

Każdy dostaje losową postać i wszyscy idą tą samą linią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...