Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Chętni do wspólnej gry.

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór:

Nick w grze:

Skill:

Oczekiwania wobec innych graczy:

Rodzaj rozgrywki (promod/zwykły):

Kontakt (xF, GG, pw):

Stosować się do wzoru.
Opublikowano

Cfffaaniak ,Cffany
19
High , Med ++ były 2 lany wyszlismy z grupy ale nic wiecej
Pełen ogar ma być zero płaczu chyba że ewidetnie widać że ktoś hackuje :)
Promod , esl cg
Pisać na pw e lub xfire : Cfffaaniak

Opublikowano

Nick w grze: ToFix
Skill: med / ogolnie w cs przegrane 1200h
Oczekiwania wobec innych graczy: ogar team
Rodzaj rozgrywki (promod/zwykły): promod
Kontakt (xF, GG, pw): gg 24021564

na jak mamy grac to ts3 ;]

//nieregulaminowa sygnatura

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jeśli byłby ktoś zainteresowany pograniem w lan prze hamachi to prosze o kontak na gg 7576503

poszukujemy chętnych bo jest nas tylko dwóch a fajnie byłoby pograć
większą ekipą wszystko śmiga nam idealnie oryginalna wersja nie jest
koniecznia :) pozdrawiam

Opublikowano

Nick w grze:UMadCuzIW0N ew. Slondermon
Skill:dobry/bardzo dobry, doświadczenie wielkie, przegrane we wszystkich częściach CoD'a jakieś 4 lata jednak wiadomo nie zawsze można mieć dobrego dnia do gry
Oczekiwania wobec innych graczy:dobry skill, najlepiej jak ktoś nie bierze wszystkiego na poważnie typu zabiję cię i krzyczysz hacker/noob/przeklinasz. gracz ma też mieć dystans do siebie, musi umieć tzw. trollować, ponieważ to się przydaje przy grze z idiotami (uwierzcie mi, na modach takich nie brakuje).
Rodzaj rozgrywki (promod/zwykły):Gram tylko na modach (normalne gry mnie nie interesują) mody wszystkie byleby nie zombie, najlepiej deathrun/codjumper/paintball
Kontakt (xF, GG, pw): GG, PW. xfire w razie potrzeby założę, steam, nie dam rady rozmawiać na tsie/skypie ponieważ mam zepsute wejścia do mikrofonów i słuchawek.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Nick w grze:RyXeL
Skill:dobry bardzo dobry ale musze sie przyzwyczaić do gry bo nie dawno zainstalowałem więc 2 dni potrzebuje aby wyrobić skila na snipie.w codzie 4 mam przegranie bardzo dużo godzin gram w niego od prawie że premiery (kupiłem 2 miechy po) gram też w inne części coda .
Oczekiwania wobec innych graczy:ogarnianie i żeby nie było czegoś takiego że ktoś zabije cie i odrazu oskarżasz, na kill camie wygląda jak wh a on korzysta z radaru
Rodzaj rozgrywki (promod/zwykły):zwykły na modach też moge.OCZYWIŚCIE WERSJA 1.7
Kontakt (xF, GG, pw): najlepiej ts3

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Nick w grze: XDTeam
Skill: No trochę słaby Lecz jest coraz lepiej
Oczekiwania wobec innych graczy: Żeby nie kampili. zdecydowanie
Rodzaj rozgrywki (promod/zwykły): Zwykły. Oczywiście crakowane serwery
Kontakt (xF, GG, pw): Ts3. na playspeak.pl Skype: jestemhardkorem555

Opublikowano

Nick w grze: Yoshike
Skill: Gram w każdego coda od premiery CoD 1, cod 4 gram od premiery, sporo mniejszczych turnieji, wiele teamów, niestety dawno nie grałem chyba z pół roku ale wystarczy trochę czasu :P Dawno temu w cod 4 skill tzw. Academy, ale kiedy to byłooo... ^^
Oczekiwania wobec innych graczy: bez spiny, bez płaczu, info, czasami gra dla beki żeby się można było pośmiać ;)
Rodzaj rozgrywki (promod/zwykły): gram na promodzie od 3 lat a raczej grałem, ew. HC tylko oryginał CoD 4/MW3/BO
Kontakt (xF, GG, pw): mam tsa/skype:xleonidasx2

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Nick w grze: XDTeam

Skill: No trochę słaby Lecz jest coraz lepiej

Oczekiwania wobec innych graczy: Żeby nie kampili. zdecydowanie

Rodzaj rozgrywki (promod/zwykły): Zwykły. Oczywiście crakowane serwery

Kontakt (xF, GG, pw): Ts3. na playspeak.pl Skype: jestemhardkorem555

nie kojarze za cholere :D pod tym nickiem grałem niedawno a wcześniej jeszcze danwiej :D miałem jeszcze nick Pryszyn.

na jakim servie? bo ja na codjumper i deathrun/paintball gram ewentualnie hc/snd ze snajpa.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1.Nick w grze: UtalkinToMe2

2.Wiek:16

3.Skill: Medium

4.Oczekiwania wobec innych graczy: Pelen ogar humor czas w weekendy

5.Rodzaj rozgrywki (promod/zwykły): Tylko PROMOD !!!

6.Kontakt (xF, GG, pw): patryk595595 ---- skype

Od siebie dodam ze w coda gram od 2010 roku z przerwa okolo roczna mialem swoj wlasny klan ktory byl naprawde na poziomie gralismy z najlepszymi teamami w Polsce sparingi niestety rozpadl sie po pol roku a pozniej przestalem grac. Teraz chcialbym zlozyc team zeby jechac na lana nawet nie w celu wygrania tylko chociazby dla samej beki ;d

Opublikowano

Nick w grze: Kajtek,Dojarka,Dojek

Skill:Jak na krowe kajtowską przystało to ujdzie ledwo low,bot który nie ma ammo jest lepszy.

Oczekiwania wobec innych graczy:Jakiś skill by się przydał,proszę zero dziecinnosći,dobry humor najlepiej czarny humor.

Rodzaj rozgrywki:Promod,HC,takie normale są za trudne.

Kontakt:GG:43805446,x-f:Dojek(albo sebciosimi),Skype:dojarka_pl,(nie dzownić po 24)ts3:ts.soulmates.pl(pod nickami:Dojek,Einor nie śpij,Monopolis idź spać)

No to tak od siebie Przytoczę Cytat "czerwonym Śmierć"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...