Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór klawiatury

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam
szukam klawiatury podobnej do Genius slimstar i220(cena 30zl) obecnie ja posiadam lecz troszke sie psuje
prosił bym o jakies nazwy klawiatur tak do 60zl , chcial bym zeby byly to slimy opcjonalnie moze byc podswietlana .

ps. slim ale nie do końca taki mega płaski w spoilerze jest link do tej mojej prosil bym o podobne propozycje

Opublikowano

bardziej przemawia juz do mnie Modecom Mc-9005 bo nie ma połaczonych klawiszy i jest nawet podobna do mojej

Opublikowano

Do 60 zł ? Człowieki, to szto ten sam szit co za 5, 10 czy 20 zł. Ten modecom wydaje się solidny ale pewnie głośny jak wszystko inne poniżej 200 zł i równie byle jaki. Weź co Ci się podoba i pasuje.

Opublikowano

klawiatura powyżej 200 zl to pewnie masz na mysli jakiegos razera. Tylko wez pod uwage ze moja klawiatura ktora mam teraz za 30 zl wytrzymala dobre 2 lata a gdybym nie uderzał w nia to by pociagneła dłużej (wina złego teamu:D )

ps. prosilem o polecenie klawiatury ponizej 60 zl a nie wywodu ze ponizej 200 zl to gowna . duzo osob uzywa tanich klawiatur bo to sie oplaca

Opublikowano

Wszystkie logitechy w wersji K np. K120 (Oczywiscie nie wszystkie "K" są ponizej 60zł ale troche ich jest)

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

a co sadzicie o Logitech Wireless K360 ? wyglada obiecujaco tylko nie ogarniam jej zasilania i niewiem czy to moze nie byc kłopotem bo niechcial bym żeby sie wyłaczała. mialem takie doswiadczenie z myszka i to nie jest przyjemne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...