Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z OPEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z plikiem OP...

No to tak.. Chce nie mieć op'a tylko HeadAdmina ponieważ mam plugin na zmiane koloru nicku nad głową i mi jako operatorowi losują się te kolory itd... Tak samo w permissions gdy zmienie kolor nicku automatycznie zmienia sie na czerwony.. A gdy usuwam swój nick z pliku op.txt i zrestartuje server a nastepnie wbije na server nagle pojawia sie moj nick w op.txt... Server jest postawiony na bukkicie 1.4.7

Opublikowano

Wiesz znam ten problem, Pozostaje tylko czekać aż auto pluginu "NameTags" jak się domyślam doda opcję wyłączenia permissions dla opa, lub też nadaj poszczególne premissions dla h@. Osobiście mi to nie przeszkadza, gdyż losowy kolorek jest ok, ale sam też napisałem do autora pluginu aby dodał dodatkową opcję w configu.

Opublikowano

Nie skumałem w końcu, to źle, że c wyświetla nick na czerwony kolor, czy źle, że jesteś OPem?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

kolor mozesz sobie zmienic komenda na serwerze np wpisz na serwie /nick &3nick wtedy bedziesz mial kolor jasno niebieski na tym przykladzie ale sa rozne id kolorow mozesz rowniez zmienic swoj nick na czacie np chce miec nick skkf i kolor niebieski to wpisuje /nick &3skkf i dziala:D

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...