Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] DPS gadget i inne...

elema01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Znacie może jakiś dobry build pod gadgeta dps i jak ogólniej najlepiej zwiekszac swój damage i dawac w triki czy w pułapki jeśli nie znacie builda.

Chciałbym spytac jeszcze jak zwiekszac combat rating, bo z tego co wiem od 30lvl liczy sie tylko to.

I jeszcze jak dołączyc do PvP Legend czy jakoś tak np. Arkham Asylum, bo zóawsze jak dołącz czy jak tam pisze czekam,czekam i nic...

Z góry dziekuje :)!

Opublikowano

Swój damage można zwiększać poprzez itemy posiadające jak największą ilość precision(zwykłe ataki) i might(moce), dzięki takim itemom jednocześnie zwiększa się Combat Rating. Y -> Legends PvP -> Queue -> wybierasz postać -> zatwierdzasz i czekasz na komunikat o dołączeniu.

Opublikowano

gadget dps ---> fear gas / gausse granade/ intimidation / cryo - filed / sticky bomb / suppressor turret , ja gram takim ustawieniem czasami zmieniam sticky bomb na bunker buster (supercharge) ale to tylko na raidach :) co do broni proponuje 1h :) jeśli masz jakieś pytania odnośnie gadgeta to pisz :)

Opublikowano

@sassori Wybacz jestem nie obeznany z tą gra o co chodzi broń 1 h, jednoreczna tak?

Jak coś ja mam łuk, a jak nauczyc sie noszenia innych broni?

Opublikowano

@sassori Wybacz jestem nie obeznany z tą gra o co chodzi broń 1 h, jednoreczna tak?

Jak coś ja mam łuk, a jak nauczyc sie noszenia innych broni?

Przy osiągnięciu wyższego lv możesz wydać punkty w Skills na inne bronie, możesz też iść do watchtower/hall of doom i zresetować swoje umiejętności żeby zmienić broń.

Opublikowano

łuk też jest ok :) zostań z nim narazie ja też używam łuku w zależności na co idę :) i pamiętaj o precyzji i might czyli o najważniejszym dla dpsa

Opublikowano

Aha dzieki Wam wielkie ;) !

I jeszcze, sassori mógł byś wstawic screeny jak masz dokładnie umiejetnosci rozłożone ;> ?

Jak kupowac na aukcji jeśli mam ograniczenie do max 2k $ a coś jest droższe (niemam konta Legendary :( )

Opublikowano

ja gram prec + might 685/1937 ale to sprzęt 4t + t4,25 :P jak grasz na eu/pc to napisz do mnie to Ci pokaże co i jak :)

Opublikowano

Jak kupowac na aukcji jeśli mam ograniczenie do max 2k $ a coś jest droższe (niemam konta Legendary :( )

Jeżeli masz 2000$ limitu to nie kupisz droższej rzeczy chyba że kupisz w market place dodatkowy limit posiadanych $ (chyba jest coś takiego) lub konto Legendary. Patrz zwykle według opcji "Od najtańszych".

Opublikowano

postacie do legend pvp kupisz w war roomie (to miejsce gdzie masz 'manekiny do cwiczen')

w marketplace'ie mozesz dokupic token do przelania pieniedzy z escrow na Twoje normalne konto w grze. escrow to ta suma nad Twoim normalnym stanem posiadanych srodkow (max.2000$)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...