Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hasło

kuba i jest git

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. gdy chcę się zalogować na stronie to pisze mi że mam złe haslo a jak sie loguje w grze to mi pokazuje coś takiego: you have entered the wrong password to many times. for security reasons, your account has been blocked temporarily. you can use the game service normally after securely logging into the nexon europe. portal by entering security codes

Hasło na 100% wpisuję dobre, bo wczoraj zmieniałem. na interie mi nie przychodzi mail ze zmianą hasła. Co mogę zrobić ?

Opublikowano

Tłumaczenie informacji :

Wprowadzono nieprawidłowe hasło za wiele razy. Ze względów bezpieczeństwa twoje konto zostało tymczasowo zablokowane. Możesz korzystać z usług gry normalnie po bezpiecznym logowaniu.

Masz zablokowane konto bo albo wprowadziłeś za dużo razy nieprawidłowe hasło ... albo ktoś próbował się włamać ;)

Musisz poczekać albo jak powiedziałem .

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

ale jak mam sie bezpiecznie logowac,jak sie loguje przez strone to pisze mi,ze zle haslo!

A zaloguj się poprzez grę, w grze ... zobacz ! :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

już mi odblokowali, tylko że pisze mi ze złe hasło a na pewno podaje dobre a na maila mi nie przychodzi zmiana hasla ;/

Może dlatego, że masz włączony anty-spam na e-mailu.

1 Logujesz się

2 Wybierasz Opcje

3 Wybierasz zakładkę anty Spam

4 Wyłączasz anty spam (u mnie jest, że zaznaczasz nieaktywny)

5 Dodajesz do "Białej listy":

[email protected]

[email protected]

[email protected]

6 Jeżeli u Ciebie na poczcie jest opcja zapisz to zapisujesz (u mnie nie ma).

320551442138510845087.png
Opublikowano

wilczek zrobiłem tak jak jest w tym temacie a mail dalej nie przychodzi ;/ a chcę odzyskać to konto bo mam 30 lvl i dużo kasy wyładowałem na nie ;/ ticket też nie wchodzi w gre bo mi nie przyjdzie odpowiedź na maila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...