Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] BAN !

lobo327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem właśnie przed 5min bana w czasie gry na fireteam. Nie wiem wogole za co ten ban co prawda hakować probowalem ale u mnie wywala zaraz na starcie tzn nawet nie ma tego ekranu z logowaniem do kontra bo juz wywala. Mam szanse na odzyskanie konta?

Opublikowano

Mowie że wywalało zaraz jak odpalałem gre nawet ekran logowania sie nie pojawiał. Prędzej za wyzywanie bym bana wylapał. Gdzie moge to sprawdzic za co dostalem bana?

Opublikowano

W linku powyżej.

Pewnie gameshield wykrył te twoje próby hackowania i dlatego cie wywalało

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Aha to fajnie jest pretekst żeby skończyć z tą grą troche głopio że nawet na hakach nie pograłem a bana za to dostałem :)

Opublikowano

No ale jednak próbowałes nexon to zauwazył i dostałes bana proste jak konstrukcja czołgu ...

dokładnie, to nie chodzi o to czy cheatowałeś, tylko czy system to cholerstwo u ciebie wykrył ;)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tępić takich :D

No to masz już pograne xD

Mam nadzieję, że już nie wrócisz do gry..

Pozdro dla prawdziwych graczy!

Proszę, darujcie sobie tego typu komentarze.

@topic za hacki się nie odwołasz. Nawet gdybyś ich nie miał nexon ma swoją logikę i wierzą tylko logą i nikomu innemu.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...