Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Siła czy zręczność dla daggera do pvp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze Tuor.pl ninją dagger i mam teraz dylemat co do bonów z sztyletach. Kiedyś mówiono, że dla daggera zręczność, ale zaczęły też powstawać różne teorię, że siła lepsza.. Wiem, że dobrze też mieć i siłe i zr, ale trudno to pogodzić z innymi potrzebnymi bonami. Proszę o podanie 5 najlepszych bonów w sztyletach do pvp na skille, oraz 4 najlepsze bony, bo wątpię, że perfect 5b zrobię. Mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi i czekam na odp, daję like

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Witaj. Najlepszymi bonami dla daggera będą oczywiście zręczność ludzie krytyk przeszywka i szybkość zaklęcia :)

A jeśli chodzi o 4 bony to najlepiej wybrać ludzie zręczność krytyk i tu jest dylemat, ale ja polecam Ci szybkość zaklęcia skoro chcesz

mieć nożyki pod skilla ;)

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

widze, ze chyba wiekoszc nie sprawdzala ,co wiecej do skilli daje.. zrecznosc daje ogromny + do chmurki, ale do reszty skilli minimalne wartosci, a sila odwrotnie - zasadzka, szybki ,wirek duza wartosc, a chmurka prawie nic

Opublikowano

Jak kiedyś grałem ninja to właśnie też coś pamiętam że zręka dawała spore dmg do chmury, a do reszty siła ;) więc zgadzam się z @Up ^^

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Pakuj w zręczność... 1 zr 2 wit 3 sila 4 int

Co do bonow to 12 zr 10 luda 10 kryt zgadzam sie ale za szybkosc zaklecia wez szybkosc ataku bedziesz szybciej machac i jesli kogos przewrocisz masz szanse na 3x wirki itp. Jak pomoglem daj plusa =)

aqu1.jpg
Opublikowano

To jeszcze zależy też,bo można robić ninje daggera pod hity i pod skille. Jak pod skille to wiadomo że zręczność,ja zawsze robiłem zr,lud,kryt,zaklęcie i szło mi dobrze,ale możecie mieć inne zdanie. Pod hity też czasami robiłem to siła,zr,przyszywka,kryt, i też szło pięknie :) Siła też jest nawet dobra bo jak skoczą Ci się skille to możesz dobić go tymi hitamy,a siła zawsze coś podniesie. Pozdrawiam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...