Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban, nie wiadomo za co.

Pr0Qwerty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie jedyną opcją jest support, co jest trochę bezsensowne, bo zanim odpiszą, to minie ban.

Mimo to, możesz do nich napisać, możliwa jest rekompensata za niewłaściwy ban.

Opublikowano

W takim razie jedyną opcją jest support, co jest trochę bezsensowne, bo zanim odpiszą, to minie ban.

polecam napisać do angielskiego supportu

Opublikowano

żaden ban nie jest niewłaściwy - taki jest fakt a za razem polityka Riotu.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

ban sprawdzic mozesz jedynie email supp, unbana nie dostaniesz wiec poczekaj i tyle to tylko 2 dni

Opublikowano

Witam, dostałem bana na 2 dni, nie wiem za co, sprawdzałem na e-mail, nic nie przyszło, nie opuszczałem rozgrywek (żadnych).

Pisz do angielskiego supportu, w razie czego, jeżeli jest to ban od trybunału , to ci ręcznie podadzą link do "sprawy w trybunale" :) Sam tak miałem, ban na 2 tygodnie, a na emailu nic nie było, to mi ręcznie w odpowiedzi podał link

Opublikowano

Nie opłaca Ci się pisać do Suppa. Poczekaj, aż się skończy.. ale z 2 strony mogli się pomylic. Napisz juz po banie. To jest w sumie jedynie wyjście.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...