Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 3 i 4 strona na runy

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym dokupić sobie 2 strony na runy (niedługo ma być wyprzedaż więc będzie taniej) i nie wiem jakie strony mam kupić. Moje zakupione runy to AP i AD/Jungle

http://www.lolking.net/summoner/eune/31171679#runes

Chcę kupić runy pod supporta, ale druga strona ? Nie wiem do czego ma być, podajcie mi jakieś sugestie :)

Opublikowano

Jak chcesz jedną na supporta to drugą najlepiej wybrać dla ap casterów manaless. Tj. w aktualnej stronie z twoimi AP runami wymień Hp'ki i armory na coś pod mane (polecam mana regen per lvl), natomiast na nowej stronce wrzucasz wszystko bez many tj. hp, armor itp.

Opublikowano

Tanka ? Mam już runy mniej więcej pod tanka czyli te ADC, większość tanków potrzebuje trochę dmg'a a armor i mres też mam :)

PS Mógłby Ktoś zmienić nazwę tematu na 3 i 4 strona na runy ? ^^

Opublikowano

Jedna strona ap na penetracje, mana regen i ap, a druga na penetracje, hp/lvl i magic resy na cięższe linie i postacie z małymi przelicznikami.

Jeszcze strony na ad możesz zrobić jedną bardziej ofensywną, a drugą defensywną.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A więc tak: pierwsza strona AP (nie potrzebuje mana regenów), druga strona AD, trzecia strona Support, trzecia strona Tank/Top typu Shen/Maokai/Alistar, a piąta support :)

Dzięki za pomoc, temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...