Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Levelowanie locka affli na 3.3.5a

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Siema!

Czy mógłby mi ktoś podrzucić pare porad dotyczących szybkiego levelowania locka affli typu jakie glyphy jaki minion itp. Możecie też podrzucić mi jakiś build? Pisałem w tamtym temacie ,ale tam raczej nikt nie zagląda.

Opublikowano

Polecam ściągnąć addon zygor tam będą buildy . Co do miniona to weź jakiegoś mocnego żeby tankował moba a ty dajesz doty i drain life .

1377430129-U769346.png
Gość koxxxik12
Opublikowano

Odpaliłem tego addona i niema tam buildu pod affli. Jest tylko pod demo nie jestem do tego przekonany

Gość koxxxik12
Opublikowano

Ten build co podałeś jest do dps'owania a ja chciałbym do levelowania. Czy mógłby mi ktos jakiś ułożyc/przysłaś ,bo w temacie z buildami chyba nikt nie gra lockiem

Gość koxxxik12
Opublikowano

Ja po 1 2talentach widze ,że to nie będzie dobre do expienia ,ponieważ CoA jest nieużyteczne mob pada zanim to go chociaż 1raz uderzy.

Chociaż dzieki za fatygę ale ja do 80lvl chce grac affli

Gość koxxxik12
Opublikowano

To nadal nie to ,bo po 50lvl respec ,a ja wole trzymać sie affli. A teraz pytanie z innej beczki. W talentach brać wszystko co ulepsza corruption i inne spamowalne skille?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...