Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W czym programować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Python + WinAPI

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Python + WinAPI

To są dwa oddzielne języki tak ? :D

Jebłem. WinApi to biblioteka z windowsowymi funkcjami. Aczkolwiek osobiście pytonga nie polecam (chyba że do haxów do Metina) bo nigdy nie widziałem porządnego cheata napisanego od zera w pytonie.

C# polecam jeśli chodzi o boty do gierek przeglądarkowych (Plemiona, Grepolis, Darkorbit etc.). Ewentualnie C++ oraz Reverse Engineering jak chcesz pisać haxy do większych gierek (Metin na przykład).

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Naucz się Assemblera, Reverse Engineering, naucz się obsługiwać CE. Poza tym polecam granie na jakimś instrumencie muzycznym, np. bębnach albo cymbałkach, wprowadzi Cię to w dobry nastrój, zrelaksuje i będzie Ci łatwiej programować.

Opublikowano

Ok dziękować :D

Coś tam kojarzyłem to winapi z c++. Po 70 kartkowym kursie c++ nauczyłem się zadać pytanie a potem wyświetlić odpowiedz ...

Heh, ja uczyłem się w ten sposób że w internetowym tucie jechałem po kolei kategorie "Zmienne, pętle, funkcje, itd." i jednocześnie wklejałem sobie kod do ide i się nim bawiłem. Takim sposobem podstawy C++ ogarnąłem w jakąś godzinkę i już szukałem jakiejś biblioteki graficznej bo winapi za nic nie mogłem ogarnąć :D (Wtedy byłem jeszcze młody, ze 3 lata temu to było)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

C++ najlepzy dla początkujących i ogarniętych w programowaniu. Jest średni do ogarnięcia, posiada wiele opcji i jest wygodny

hbn5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...