Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Itemy z survivala przenoszą się na skyblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na ty, że kiedy teleportujemy się ze świata survival na skyblock )mam plugin islandworld) to itemy które mamy w ekwipunku przenoszą się na tamten świat chciałbym to jakoś wyłączyć ale nie potrafię

A i proszę nie polecać mi pluginu multiverse-inventory bo mam e światy: skyblock, survival, działki i problem z tym pluginem tkwi w tym, że jak przechodze z survival na działki to itemy się kopiują (chyba, że ktoś umie to wyłonczyć)

Z góry thx

Dam like za rozwiązanie

Opublikowano

Podaj listę pluginów by w bardziej dokładny sposób zlokalizować przyczynę problemu.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

na moim servie są 3 mapki i ja chce żeby z survivala na dzialki moznabylo przenosić itemy jeśli wgram plugin multiverse-inventory to z żadnej mapki niebendzoe można przenosic itemów a ja che zeby z survivla na działki moznabyło

może da się jakoś skonfigurować multiverse-inventory zeby przenosilo itemy na wybrane swiaty ?

help

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...