Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Wysoki Ping

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest problem z CS na Steam. Do godziny 14 coś zaczyna się na 1 sec. powiększać a później zmniejsza. Strasznie to denerwuje bo to potrafi tak zamulić że szok. Rano do 14 jest ping od 30-80, a od 14 jest 40-250+. Admini kickają i banują niektórych na serwie którzy mają wysoki ping ale to nadal nic nie pomaga. Nawet spróbowałem grać w CS na Steam Offilne i nic nie pomaga. Czytałem inne poradniki i pisało, żebym zmiejszył wydajność hl.exe w Menadżeru Zadań i może coś to dało, ale nie dużo :/

Czy to jest ten problem po aktualizacji Steam? Naprawiłem już ten problem ale wątpie żeby coś to dało. Prosze o szybką odp.

Opublikowano

Pewnie neostrada bo z neostradą zawsze są takie problemy.

Ale jak grasz w CS to wyłączaj programy które wymagają internetu + niepotrzebne procesy.

Regmannn

Opublikowano

Mam prywatnego dostawce internetu. Szybkość 1 mb/s. Gdy wszedłem na NS jest prawie to samo , tylko że nie ma lagów (ping skacze do 130+).

Wszystkie programy są powyłączane, zbędne procesy też, więc ja nie wiem CO JEST Z TYM PINGINEM? Mnie to tak denerwuje że ..................

Prosze o szybką pomoc!

Opublikowano

Wejdz na speedtest zrób speed test i po speedtescie wyjdzie ci na dole że np: Twój PING jest niski. Nie będzie problemów w grach sieciowych typu Counter Strike, Warcraft. Jesli nie to nie masz za slabego neta ;)

Opublikowano

no mi ping skakał miałem radiówkę po aktualizacji, ale mnie wkurwiła wczoraj i po raz enty zmieniłem na starą wersje i mam mały ping, chociaż nie wiem czy od tego to jest zależne, dobra a teraz pytanie związane z tematem. Wpisałeś komendy jakieś ? które dużo pomagają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...