Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki konkursu na najlepszy opis. : )

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

44c7SWW.png

Z pełną przyjemnością ogłaszamy wyniki Konkursu na najlepszy opis działu.

1 MIEJSCE - plvo

Gold Member i -5%

2 MIEJSCE - TheVolume

-10%

3 MIEJSCE - Pherleaux

-5%

Dziękujemy za wzięcie udziału, gratulujemy zwycięzcom i zapraszamy do następnych konkursów.

Po nagrody zgłoście się do Antixa na PW.

he?

Legenda
Opublikowano

Konkurs był ustawiony ;- tyle w temacie.

W jakim sensie był ustawiony?

@@Top

Wielkie dzięki ^^

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Konkurs był ustawiony ;- tyle w temacie.

Konkurs nie był w ŻADNYM stopniu 'ustawiony'. W konkursowym temacie było pełno nie zgodnych opisów z grą ( w tym także twój, to nie LoL synu ).

/Down

Oj, rocznik 1991, a płacze, że przegrał... : )

//Down

Chociażby 'Nexus'. : )

he?

Opublikowano

Konkurs nie był w ŻADNYM stopniu 'ustawiony'. W konkursowym temacie było pełno nie zgodnych opisów z grą ( w tym także twój, to nie LoL synu ).

Jakie niezgodne opisy ?? a pozatym takie słówko "synu" wsadz sobie tam gdzie jest ciemno. xD oj rocznik 1996 wiele wyjaśnia a znajomy plvo w profilu też przypadek ?

//Up nie płacze tylko stwierdzam fakty ;-) że cwaniaki są .. panie dziejku . Dalej czekam na odpowiedż w sprawie " niezgodnego opisu " , wyznacz mi słowa które ci nie pasują w całym tekście ^_^.

2 //Up jedno słowo i tylko tyle ?! No i co tego Nexus(świetlistych) & Baza świetlistych czy mrocznych większość graczy używa różnych zdrobnień więc w czym problem . Ja go nie widzę. Dla tych co grali w dote i w lola nie będzie sprawiało różnicy. No ale pan " mądrzejszy " jest prawda ?. :rolleyes:

Opublikowano

Był ustawiony, nagrody za 1 miejsce nie powinno być bo "x Plagiat"

Taki komunikat się pojawił w poście plvo

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Legenda
Opublikowano

Był ustawiony, nagrody za 1 miejsce nie powinno być bo "x Plagiat"

Taki komunikat się pojawił w poście plvo

Moja praca została usunięta... omg pieprzysz takie bzdury. Zostałem przywrócony na pierwsze miejsce, ponieważ sprawa została wyjaśniona. Moja praca to aktualny opis działu. A GM, który usunął mój post powinien to zmienić............

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Moja praca została usunięta... omg pieprzysz takie bzdury. Zostałem przywrócony na pierwsze miejsce, ponieważ sprawa została wyjaśniona. Moja praca to aktualny opis działu. A GM, który usunął mój post powinien to zmienić............

Nie przywrócił tego postu i zostawił tak jak jest dlatego tak napisałem. Takich informacji nie mam itd, "x Plagiat" zostało co u mnie równa się z przekreśleniem cię z 1 miejsca.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...