Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Launcher.Application

KamileX227

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z włączeniem Launcher.Application , gdy włączam ten plik przez chwile koło kursora jest ładowanie po jakiejś sekundzie nic się nie dzieje. Dodam że po pobraniu GROLauncher otwierał mi się internet explorer i nie dało się pobrać Launcher.Application lecz skopiowałem link i pobrałem na mozilli. Sterowniki mam za aktualizowane mam net frameworka. Próbowałem wyłączyć "osłony" avasta i po wyłączeniu nadal nic proszę o pomoc.

Click It Or DIE

Opublikowano

-Pobierz najnowszą wersję exprolera

-NET Framework 3.5 SP1

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

1. Program startowy do poprawnego działania potrzebuje Microsoft .NET Framework 3.5 SP1. Kliknij tutaj, żeby pobrać wersję Microsoft .NET Framework:

Windows Vista i 7:
a) Wejdź w 'Panel sterowania'.
B) Wybierz 'Programy'.
Control%20Paneltcm4649940.JPG
c) Wybierz 'Włącz/wyłącz funkcje Windows'.
Turn%20Windows%20features%20Atcm4649941.
d) Otworzy się nowe okno. Sprawdź, czy zaznaczono Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 i foldery w środku.
Turn%20Windows%20features%20Btcm4649945.
Windows XP:
W Windows XP aktywacja nastąpi automatycznie.
2. DirectX: Jeżeli masz zainstalowany DirectX11, często konieczna będzie instalacja DirectX End-User Runtime. Możesz pobrać ten element, klikając tutaj.
3. Internet Explorer: Nawet jeżeli nie używasz Internet Explorer jako przeglądarki domyślnej, i tak musisz posiadać jego aktualną wersję, aby grać w Ghost Recon Online. Sprawdź, czy masz zainstalowaną przeglądarkę Internet Explorer.
4. Zapora i oprogramowanie antywirusowe: Podczas uruchomienia gry twoja zapora lub program antywirusowy może zablokować program startowy. Wyłącz zaporę i antywirus, zanim uruchomisz grę.
1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Z tym to już idź do działu Komputery bo ja ci nie mogę pomóc to już nie dotyczy w tym momencie GRO ;x

1391961391-U712132.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...