Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Smoczy ogień

MasterGoldUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zainteresowała mnie dzisiejsza oferta. Chodzi mi o Ogień Drake'a i Smoczy Ogień, ale nie chodzi mi o kupno, tylko o cenę.

Nie wiem czy też zauważyliście, że jeszcze w tym roku i w poprzednim w ofertach te dwie bazooki pokazywały się zawsze w cenie 999 funds, a teraz.... phiiii 1499 Funds.

Z góry odradzam kupna.

Ten temat ma na celu pokazanie ludziom nie wierzącym w to, że EA robi nas w konia (bo na pewno są takie osoby, które w to nie wierzą).

Zastanówcie się lepiej czy dalej warto pakować kasę w te funds, a nie lepiej zaoszczędzić na BF3 czy jak ktoś lubi na Gift Code'a do Minecrafta

Opublikowano

No i co? Dotd to oferty dnia=przeceny. 1500f za bazooke to tanio. Spojrz pierw na cene w sklepie. To, ze easy w łatwy sposob manipuluje ludzmi to całkiem inna sprawa

Opublikowano

DotD jest po to, aby kupować rzeczy po zniżkach, a nie praktycznie za darmo - to nie miałoby sensu. Jak ci nie pasuje, to nie kupuj - kiedyś był za 999f, teraz nie. Może następnym razem obniżą coś innego o więcej, niż wcześniej. Dali DFa za tyle, nie zmienisz tego. Ciesz się, że w ogóle dają takie oferty dnia ... ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Hehe mam się cieszyć z Df? Lepiej kupić bazooke pare razy wydajniejszą za 800 funds niż za takie coś co wgl nie przydaje sie na pojazdy =,=

DF jest dobry tylko na piechote, ale to samo można zrobić zwykłą bazooką.

Jedynym plusem DF'a jest to że strzały się odbijają.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

chyba minusem jest to ze sie odbija>.< Df jest pro bronią, lecz op dla nabow. Ja jedynie ją kupiłem jak wchodziła by zdobyc niebieskiego df :]

Opublikowano

Hehe mam się cieszyć z Df? Lepiej kupić bazooke pare razy wydajniejszą za 800 funds niż za takie coś co wgl nie przydaje sie na pojazdy =,=

Nie pisałem, abyś cieszył się w DFa, tylko ogólnie ze wszystkich rzeczy. Dla cb jest słaby, dla innych pro. Jeśli dobrze nauczysz się grać DFem, to żaden czołg nie stanowi ci problemu.

chyba minusem jest to ze sie odbija>.< Df jest pro bronią, lecz op dla nabow.

Ta broń jest na piechotę, dlatego jest taka "op". Gdyby była, jak pozostałe RPG, nikt by jej nie kupił. Nie miałoby sensu tworzenia takiej samej wyrzutni rakiet droższej od pozostałych. A odbijanie się od ścian, to charakterystyczna cecha u DFa, która jest wielkim plusem :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...