Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań odnoście gry na globalu itp

Slazer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem kiedyś na globalu,ale zakończyłem tam gre już nie pamiętam dlaczego,skasowałem konto itp.Teraz,gdy kupiłem nowy komputer mam ochote znowu pograć a oto moje pytania:

1:Na jakich detalach cabal będzie mi chodził( bez przycinek)

Procesor 2x Intel Pentium®3.20 Ghz

Ram-2GB DDR 3

Karta graficzna-GeForce 9600(512 MB)

Zasilacz ATX Bandit Nation-400 Watt

2:Gdzie gra najwięcej ludzi

a)Jupier

b)Merkury

c)Nie pamiętam

3:Czy opłaca się wgł wracać do Cabala zaczynając od początku

4:Gra dużo polaków(gildie itp)

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

1. Raczej będzie chodzić na maksymalnych ustawieniach, bez większych ścinek, może raz na jakiś czas jakieś przycięcie się zdarzyć, tak przynajmniej jest napisane na stronie z cabala (zalecane wymagania). Nie miałem okazji sprawdzić tego na komputerze podobnym do twojego ale ja sam nie mam za dobrego sprzętu i jakoś daje radę :)

2. Wacha się aktywność na serwerach. Raz jest na Mercurym hot, raz na Jupku, a raz na dwóch pozostałych.

3. Hm.. Ceny poleciały w dół więc o eq jest łatwiej niż kiedyś. O co dokładniej Ci chodzi ? :p

4. Osobiście gram na Mercurym i jest dużo polaków (najwięcej ch 14). Najlepiej by było jakbyś posprawdzał sam :)

P.S.: Jak wyjdzie ep 9 to aktywność na pewno gwałtownie podskoczy :)

Opublikowano

Dzięki za wypowiedz ,chyba wybiorę jupiter(tam kiedyś grałem)piszesz ,że wyjdzie EP9 jestem w szoku jak ja grałem był E6 ;).Więc mogę się spodziewać dużo nowości.Dzieki temat do zamknięcia

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...