Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Części do BMW M3 GTS

kssws9042

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby go podnieść do klasy S, trzeba włożyć wszystkie części Ultra.​ Nie można ulepszyć go do klasy S.

Im większy overall tym samochód szybszy, lepiej przyśpiesza (z powadzeniem inna sprawa).

Części w pościgach, mają "mało do gadania". Bardziej chodzi o zderzenia, im cięższy samochód, tym podczas zderzenia lepszy.

Też wiadomo, że samochodem np. z klasy C jest trudniej, niż samochodowi z klasy A (szybciej przyśpiesza itp.).

/edit

Mała pomyłka, nie można go ulepszyć.

Podmieniłem Technavką samochód w klasie S, a nie popatrzałem na overall.

Opublikowano

Wszystkie części ultra :)

To wystarczy :PPP

Na pewno nie wystarczy.

Sprawdź sobie za pomocą CarChanger.

MAX 740 overall

@down

Na pewno nie wejdzie do klasy S.

Sprawdź, nie wyciągniesz więcej!

Opublikowano

Chrzanisz, GTS wyciągą lepszy overall, na pewno 741 a czy więcej to niestety narazie nie wiem bo nie mam jak sprawdzić

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

GTS wyciąga lepszy overall niż 740 ja w swojej mam 743 i jest nie na najlepszych częściach wsadzam części z 17nastkami i wychodzi 745

Opublikowano

GTS wyciąga lepszy overall niż 740 ja w swojej mam 743 i jest nie na najlepszych częściach wsadzam części z 17nastkami i wychodzi 745

Querd napisz jakie masz części wsadzone że masz 743 overall i napisz ile idzie z nitrem i bez nitra.Bo nie wiem czy do swojej bmki wsadzać ultrasy
Opublikowano

Querd napisz jakie masz części wsadzone że masz 743 overall i napisz ile idzie z nitrem i bez nitra.Bo nie wiem czy do swojej bmki wsadzać ultrasy

Silnik 13-9-0 Turbina 13-9-0 Skrzynka 16-8-4 Zawiasy 9-4-13 Heble 0-0-13 Gumy 4-4-17 = 743 Overall Bez nitra 351 mryga 352 Z nitrem 383 mryga 384 //// 788-863-578 Nic specjalnego nie polecam wam pchać w GTSa najlepszych cześci.A co do dropu polecam dragi ja na lajtowo z dragów dziennie 6 ultrasów + zbierać diamenty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...