Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CreepYPasty By FrizzEX- Cz2

FrizzEX-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Creepypasta

AMBIENT.MP3

jak zwykły dzień siedziałem na PC i grałem oglądałem filmiki na youtube

weszłem niespodziewanie na MAILA i dostałem od jakiegoś kolesia o nazwie [email protected]

i dał link do Jakieś muzyczki o Nazwie AMBIENT.MP3 oczywiście przesłuchałem wtedy stało sie to !

dziwne coś przeszło po moim ciele powiedziałem zdawałało mi sie okej posłuchałem jeszcze raz

patrze była o dziwo już 22.00 a przesłuchałem o 14.00 dostałem telefon od siostry mama nie żyje

rozpaczony spojrzałem na dół i poszłem spać zbudziłem sie o 20.00 o dziwo znowu dostałem telefon od

siostry zmarła babcia coś tu byłe nie tak zobaczyłem maila i napisał [email protected]

Dziękuje że wykonałeś moje zadanie idz do piwnicy zeszłem do piwnicy a tam MASA CIAŁ zadzwoniłem po

policje okazało sie na monitoringu że to przez AMBIENT.mp3 łaźiłem i zabijałem ludzi gdy spałem

a mail był odwrotnie i znaczy Your Brain Into is under my control czyli Twój mózg pod jest pod moją kontrolą

a tu link

Do Ambient.Mp3

Aphex Twin

zaczoł sie normalny dzień wstałem z łóżka i zjadłem śniadanie

poszłem do sklepu po prowiant bez którego nie przeżyje czyli Cola Chipsy Batoniki

okej kit z tym grałem i gadałem z przyjacielem gdy go nagle rozłonczyło i zaczeło

wysyłać dziwne linki z podpisem NO OPEN THIS NO TO YOU LIFE ja głópi otworzyłem

i co tam zobaczyłem było przerażające pełno krwi nagich ciał bez skóry wiedziałem

że tej nocy nie zasne dobra zasnołem jak zwykle wstaje i sklep itp okej wchodze na

skypa loguje sie patrze mama przyjaciela napisała mi że nie żyje umarł tamtej nocy

po obejrzeniu całego filmiku zobaczyłem Diabła patrzącego sie na mnie

było dziwne następnego dnia też umarłem w notatniku dałem napis dla

mojich krewnych żeby nie odpalali tego linka bo przez niego umarli.

a tu link ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...