Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5][Mine-sky-survival][bez-whitelist][no-premium][20 slotów]

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto nowy serwer survival do minecrafta 1.5 bez whitelist bez premium ale z góry mówie że ja np nie mam opa mam konsole i moge banowac tych którzy mi się włamią na konto ;).Dlatego że jestem ostrożny i wiem co robię mam dostęp do konsoli i jeśli ktoś mi wejdzie na konto ma bana na ip dlatego nie radze ;) nawet jeśli mu się uda to opa i tak niemam.Dlatego zapraszam miłośników survival nie ma pvp ponieważ każdy byłby przeciwko sobie i każdy zabijałby każdego na spawnie.Mamy też team speak3 serwer dlatego możecie gadać ze sobą i miło spędzać czas na naszym serwerze:

Typ:Survival

Sloty:20

Whitelist:Nie

Premium:Nie

PVP:nie

ts3:Tak ip: srv2.multigaming.pl:9516

ip serwera: s149.csrv.pl:26246

Zapraszam!

Wszyscy do mnie piszą czy jest bukkit.Nie u nas nie ma bukkita ponieważ nie wyszedł a na innych serwerach to nie bukkit tylko spigot.U nas 100% survival.

Antywirus:Zbanowany na ip:Powód spam i pisanie że najgorszy serwer bo nie ma pluginów a wiadomo że nie ma skoro bukkit nie wyszedł...

Opublikowano

Husio zbanowany powód:Pisał że kijowy serwer ponieważ bukkita on nie ma a ja pisałem w temacie że nie ma bukkita jest spigot a na spigocie nie działają itemy z 1.5.

Opublikowano

Fajny serwer, miła atmosfera. Polecam :))

@btw. mam zmienne ip muahha ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...