Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór marzenia - grafika komputerowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam możliwość "spełnienia marzenia". Interesuje się grafiką komputerową/modelingiem/robieniem gier, filmów itd. Problem polega na tym, że się na tym nie znam i nie wiem jak to ładnie sformułować. Póki co, mam takie coś.

Moim marzeniem byłoby posiadanie oryginalnych programów: Adobe Photoshop CS 6 (nie wiem jaki jest najnowszy), Adobe After Effects, Blender, Autodesk Maya, 3DS Max, ZBrush (program do animacji i renderingu), profesjonalny kurs całkowitego zapoznania ze wszystkimi programami u najlepszych polskich profesjonalistów, nauka programowania, robienia filmów, gier, nauka przenoszenia gotowych modeli do świata gry, nakładania kolorów na modele.

Prosiłbym Was serdecznie o radę.

1) Czy można coś jeszcze dodać?

2) Czy mógłby ktoś ładnie to sformułować?

3) Czy można coś do tego jeszcze wymyśleć/przekształcić?

Z góry wszystkim dziękuję. Liczę na szybką odpowiedź.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam możliwość "spełnienia marzenia". Interesuje się grafiką komputerową/modelingiem/robieniem gier, filmów itd. Problem polega na tym, że się na tym nie znam i nie wiem jak to ładnie sformułować. Póki co, mam takie coś.

Moim marzeniem byłoby posiadanie oryginalnych programów: Adobe Photoshop CS 6 (nie wiem jaki jest najnowszy), Adobe After Effects, Blender, Autodesk Maya, 3DS Max, ZBrush (program do animacji i renderingu), profesjonalny kurs całkowitego zapoznania ze wszystkimi programami u najlepszych polskich profesjonalistów, nauka programowania, robienia filmów, gier, nauka przenoszenia gotowych modeli do świata gry, nakładania kolorów na modele.

Prosiłbym Was serdecznie o radę.

1) Czy można coś jeszcze dodać?

2) Czy mógłby ktoś ładnie to sformułować?

3) Czy można coś do tego jeszcze wymyśleć/przekształcić?

Z góry wszystkim dziękuję. Liczę na szybką odpowiedź.

blender jest darmowy :P

może tak?

Witam, moim marzeniem byłoby posiadanie oryginalnych programów: Adobe Photoshop CS6, Adobe After Effects, Autodesk Maya, 3DS Max, ZBrush, profesjonalny kurs całkowitego zapoznania ze wszystkimi programami u najlepszych polskich profesjonalistów, nauka programowania, robienia filmów, gier, nauka przenoszenia gotowych modeli do świata gry, nakładania kolorów na modele.

jeszcze dobrze jak byś się przedstawił ;)

Opublikowano

Nie o to chodzi. Oni mnie znają ;) nigdzie tego nie wysyłam.

Wielkie dzięki za odpowiedź.

@Miałby ktoś jeszcze jakieś fajne pomysły? Co mogłoby być fajne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...