Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim jest ten cały Mandzio?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy się nim jarają. Pod wieloma filmikami czy komentarzami (nie tylko na YT) pisze np. "Mandzio nie lubi być wkurzony" "MANDZIOZAUR XD" "Zupełnie jak Mandzio" itp. itd. Kto to jest? Czemu wszyscy się nim tak jarają? Z innymi Youtuberami tak nie ma np. "lol PolishPenguin" tylko zawsze ten Mandzio. KTO TO JEST?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

tak jak pan u góry, to YTuber którego i tak tak nie oglądam :D

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Mandzio a dokładnie xMandzio wybił się tym że zaczął grać w mc i w lola przygarnął trochę Widzów od gimperra i blowa a jego "yyy" dziwne zachowanie rozmiesza ludzi.

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Tak jak koledzy UP, jest to YouTuber, ale myślę że te komentarze zostały spowodowane jego śmiesznym zachowaniem oraz niebanalnym głosem :). Czasami potrafi też "trafnie" skomentować sytuację, która wydarzyła się w danej chwili. Podobno Mandzio się odchudza i będzie nagrywał vlogi (blogi z kamerką), gdzie pewnie troszkę o sobie wyjawi ;).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

jutuper xD
jak nagrywa z Blowem jest beka w chuj xD

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

I koledzy wyżej zapomnieli dodać że jego skin w MC to krowa.

Mandzio jest wredną krową.

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

Generalnie rzecz biorąc Mandzio jest kolejnym grubasem, który robi z Was głupich i naciąga was na lajki, oglądanie, subowanie tylko po to, żeby dostać kasę. Filmy również robi tylko po to. Wybił się przez Blowa. Tak to już jest, kiedy ludzie, którzy na prawdę chcą coś pokazać, nie mają możliwości do wybicia, a wejdzie tutaj pierwszy lepszy idiot, którego polajkuje znany youtuber i viola, 100tyś subów się ma...

Opublikowano

Generalnie rzecz biorąc Mandzio jest kolejnym grubasem, który robi z Was głupich i naciąga was na lajki, oglądanie, subowanie tylko po to, żeby dostać kasę. Filmy również robi tylko po to. Wybił się przez Blowa. Tak to już jest, kiedy ludzie, którzy na prawdę chcą coś pokazać, nie mają możliwości do wybicia, a wejdzie tutaj pierwszy lepszy idiot, którego polajkuje znany youtuber i viola, 100tyś subów się ma...

Nie wypowiadaj się na tematy na którę nie masz zielonego pojęcia, kolejny polaczek który zazdrości czegoś czego sam nie może osiągnąć. Mandzio na pewno nie żeruje na widzach, bo jego filmy od nie dawna są monetyzowane. Osiągnij to co on, nie możesz? jaka szkoda ;)

/nie jestem jego "fanem" "psychofanem" nie lubię po prostu jak ktoś obrabia dupę za plecami wygadując głupoty na miarę nagrody darwina, pozdro.

Opublikowano

Jak napisałeś w temacie, że wszyscy się nim 'jarają' bo widocznie jego 'kariera' na yt się podoba widzą...

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

Generalnie rzecz biorąc Mandzio jest kolejnym grubasem, który robi z Was głupich i naciąga was na lajki, oglądanie, subowanie tylko po to, żeby dostać kasę.

i mu to wychodzi,

zazdrość?

I koledzy wyżej zapomnieli dodać że jego skin w MC to krowa.

Mandzio jest wredną krową.

tylko głowę ma krowy

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Tak jak koledzy ^-^

to jest tylko nabijanie postów

@Topic No jasne Youtuber ale ja nie widzę sensu go oglądać tak jak reszty z Youtube którzy kręcą akurat z minecrafta

zobacz sobie jego filmiki to będziesz wiedział o co kaman

Opublikowano

1. Na Lajkach sie nie zarabia

2. Ogladaja go ludzie, BO POPROSTU go uwielbiaja. Masz z tym problem? Adio -.-

3. Subowanie? Ktos to robi, bo lubi filmy, zachowanie etc.

SZczerze? On nie monetyzuje filmow z tego co sie orientuje, sso your argument is invalid bjacz ;f

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Wystarczy tego spamu, close.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...