Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam jak napsias kaylogera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL a propo orto to kalwitura mi sie wali porsze bardziej lepsze wypowiedzi a nie ;p chce wypowiedzi zgodne z tematem co i jak zrobic ??

Bardzo dużo błędów ortograficznych brawo!

Zegnam

grammar nazis ^^

Naucz sie jezyka programowania i wróć za pól roku. To naprawdę takie proste !

chodzi ci o C++ ?? morzna prosic dokladniej ;p co i jak ;'[?

Najpierw weź się za wskazówki dotyczące ortografii, przynajmniej ja na twoim miejscu bym tam zrobił :) Pozdro

Zegnam maly :( jak co klawitura mi szwnkóje jak chesz wiedzec i nie mam kasy na naprwde dlatego tak badziewnie pisze i jescze raz żegnam

Opublikowano

Tak, haha. Klawiatura ci szwankuje i piszesz " morzna ", " zaruwno ", nie stawiasz przecinków tak poza tym :) Zmień wiek w profilu,bo z siebie idiotę robisz ... :) Tak jak wyżej pisali, naucz się języków programowania po kolei... zapewne nie umiesz nawet zwykłego HTML, a co dopiero dalej.. :) Masz czas na to wszystko, bo zapewne masz z 9 lat, więc UCZ SIĘ, UCZ ! Jak cię to interesuje to się ucz wszystkiego po kolei, a nie prosisz o gotowy poradnik pod tytułem : " Jak zrobić keylloger ". :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Skype zapraszm a sie przekonasz "{

a nie sie zapiesz ;p zamykam temat '[

Tak, haha. Klawiatura ci szwankuje i piszesz " morzna ", " zaruwno ", nie stawiasz przecinków tak poza tym :) Zmień wiek w profilu,bo z siebie idiotę robisz ... :) Tak jak wyżej pisali, naucz się języków programowania po kolei... zapewne nie umiesz nawet zwykłego HTML, a co dopiero dalej.. :) Masz czas na to wszystko, bo zapewne masz z 9 lat, więc UCZ SIĘ, UCZ ! Jak cię to interesuje to się ucz wszystkiego po kolei, a nie prosisz o gotowy poradnik pod tytułem : " Jak zrobić key

Tak, haha. Klawiatura ci szwankuje i piszesz " morzna ", " zaruwno ", nie stawiasz przecinków tak poza tym :) Zmień wiek w profilu,bo z siebie idiotę robisz ... :) Tak jak wyżej pisali, naucz się języków programowania po kolei... zapewne nie umiesz nawet zwykłego HTML, a co dopiero dalej.. :) Masz czas na to wszystko, bo zapewne masz z 9 lat, więc UCZ SIĘ, UCZ ! Jak cię to interesuje to się ucz wszystkiego po kolei, a nie prosisz o gotowy poradnik pod tytułem : " Jak zrobić keylloger ". :) Pozdrawiam.

ahhahahaha Osmieszasz sie dzeciku

zegnam

ger ". :) Pozdraw

dokładnie to pismo wygląda na 4klase.

Chmm tss ??

Osmieszasz sie dzeciku nie znasz mnie w rl pewnie bys mnei sie bal ;pheheh nie znasz ze lubie krew dzeciku to cie to nie powino iterosowac konfidencie ;p hhe lol cie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...