Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IsentaliS [Dedyk]

PerfectWordlMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest dziwne same hardy są wiece o tym że nikt na nim grać nie będzie ??

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Server bez reklamy na którym będzie grało 20 osób i padnie po miesiacu... Server na gotowach nie zagram :)

jprdl mam już dosyć takich serwerów !

nie mogą zrobić jakiegoś EASY/4fun ?

Nie spamuj. Easy/4fun dziś wychodzi a więc udzielaj sie w tam a nie tu :)

A tak od siebie easy/4fun jest w brud tylko po tygodniu wam się nudzi i chcecie kolejnych a na hardach się tak szybko nie znudzą.

Opublikowano

sorki za orto xD aaa musze jescze z adminstracja uzgodnic czy robic harda czy zrobic ratki pod 4fun/easy i dac duzo epikow i maxior lvl 255 xD

to dzisiaj start a ty sie zastanawiasz jaki ma byc exp?;d czy easy czy hard?;D pozdro

Opublikowano

sorki za orto xD aaa musze jescze z adminstracja uzgodnic czy robic harda czy zrobic ratki pod 4fun/easy i dac duzo epikow i maxior lvl 250

Easy z 255 lvl tez juz bylo duzo ... nie mozecie wkoncu zrobic easy/4fun z max lvl 99 ?

Opublikowano

I dalej bedzie ten sam problem z wirusem?

Wczoraj wyjebalo mi do kwarantanny 3/4 plikow exe z stacjonarnego kompa ( moge podac ss bo mam z 4/5 ) + do tego z Nvidi wywalilo mi i grafika poszla ;x, cale szczescie ze mam system na x64 bo pliki exe x64 ten wirus nie zaraza

Jesli zrobicie lunchera bez wirusow to pogram

Opublikowano

Server bez reklamy na którym będzie grało 20 osób i padnie po miesiacu... Server na gotowach nie zagram :)

Nie spamuj. Easy/4fun dziś wychodzi a więc udzielaj sie w tam a nie tu :)

A tak od siebie easy/4fun jest w brud tylko po tygodniu wam się nudzi i chcecie kolejnych a na hardach się tak szybko nie znudzą.

Jakiż to easy/4fun wychodzi ? A ten serwer wydaje się ciekawy ... gdyby nie był hardem.

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

Easy z 255 lvl tez juz bylo duzo ... nie mozecie wkoncu zrobic easy/4fun z max lvl 99 ?

tekie serwery to na hamaku masz co drugi !! kazdy potwór = 1 lvl a potem pvp robisz i na bs lecisz i nie ma zabawy ...

no chyba że Panu chodziło o exp średni np 99 lvl w tydzien lub cos kolo tego a itemki latwo albo jakoś tak ale to trzeba sprecyzować :D

drop z metka przy 1000% ratach hahaaa. Ale może zagram

ze szkat blasku chyba lecą KU i dlatego 5 sztuk tam jest bo w prezce pisze ze od 1-5 sztuk leci

lub z ebo. szkat ... nie jest sprecyzowane

Opublikowano

silny na ludzi max 10% a nie 15%.... bezsens...

Zmien bon silny na ludzi z 15 na 10 a jesli nie to daj 4k pz.

mini clineta dam w temacie jak i tutaj dodam posta

Opublikowano

Zagram a gdzie zdobywa sie pety itd ?? Jak nie bedzie zmian tylko bedzie tak jak teraz jest to na 100we zagram :D

mr76n6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...