Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Obrońca Atlantisa :)) na gg groźby

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz ze za to jest ban stały ?
Zgłoszenie już poszło , co się dzieje z tą młodzieżą .

sygna.jpg

Opublikowano

Szkoda że nie pokazałeś co sam do niego pisałeś.

Jeżeli sapiesz się że Atlantis wydaje na is'a to jaki masz problem? Nie pasuje to nie graj albo też wysyłaj kase na smy.

Grałem z Atlantisem na kilku serwerach więc wiem że on nie ładuje kasy w is'a tylko robią to za niego a jak już sam załaduje

to potem mu się to zwraca.

Irytują mnie takie dzieci które płaczą "on wydał xxx złotych na is'a a ja nie". Masz jakieś kompleksy z tego powodu że

inni mogą mieć smy a Ty nie? Ja sam nigdy nie ładuję na is'a a zawsze jak gdzieś gram to nie wychodzę z top3 w rankingu.

HBV27j.png

Opublikowano

Wiesz ze za to jest ban stały ?

Zgłoszenie już poszło , co się dzieje z tą młodzieżą .

hha za co ?dobra schowaj się ;)

Szkoda że nie pokazałeś co sam do niego pisałeś.

Jeżeli sapiesz się że Atlantis wydaje na is'a to jaki masz problem? Nie pasuje to nie graj albo też wysyłaj kase na smy.

Grałem z Atlantisem na kilku serwerach więc wiem że on nie ładuje kasy w is'a tylko robią to za niego a jak już sam załaduje

to potem mu się to zwraca.

Irytują mnie takie dzieci które płaczą "on wydał xxx złotych na is'a a ja nie". Masz jakieś kompleksy z tego powodu że

inni mogą mieć smy a Ty nie? Ja sam nigdy nie ładuję na is'a a zawsze jak gdzieś gram to nie wychodzę z top3 w rankingu.

ja do Atlantisa pisałem że wkurzające jest to że każdy chcę na top15 a on już max lvl lol ;) i ja nawet nic nie powiedziałem że ile on wydaje tylko wspomniałem ja też wydaje i co

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...