Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody do TheSims 3

Stuksio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łapcie tutaj kody, lub jak kto woli ,,ułatwienia'' do The Sims 3 :D

Najpierw wpisujemy taką kombinacje klawiszy: CTRL+SHIFT+C. Następnie do konsolki wpisujemy testingcheatsenabled true i klikamy ENTER.

kaching - 1.000 Simoleonów.

motherlode - 50.000 Simoleonów.

familyfunds[NAZWA RODZINY][LICZBA] - wpisz dowolną liczbę, by uzyskać dodatkowe Simoleony dla konkretnej rodziny.

Są to 3 podstawowe kody, ale możemy również z prztrzymanym SHIFT-EM Kliknąć na skrzynke pocztową obok domu i wybrać interesującą nas opcje. Odkryłem to niedawno i myślę że wam się przyda.

To na tyle. Narka :)

xxx

Opublikowano

Witam mam porblem z zainstalwoniem gry tche sims 3 nie ztego siwia pisze ze trzeba wukonac kopie zapasowam i tak z robilem klikam normnie na stup nie odpala sie morze cos wiesz xD ?

?

Opublikowano

Witam mam porblem z zainstalwoniem gry tche sims 3 nie ztego siwia pisze ze trzeba wukonac kopie zapasowam i tak z robilem klikam normnie na stup nie odpala sie morze cos wiesz xD ?

?

Niemoge się doczytać, przykro mi.

xxx

Opublikowano

Niemoge się doczytać, przykro mi.

to naucz sie czytac ;[

@up ja też nie mogę :D

@Topic pamiętam jak grałem w 2 to tego motherloge czy jakoś tak non-stop używałem

chmm mam simy 3 nie z tego swiata i niemoge zistolowc jak zroib kopie zpaosowom plyty zrobilem i co nadl nic chmm mówilem że przez jaki program ??

Opublikowano

Nie lepiej używać tego koda na skrzynkę? :D Ja rzadko dodawałem kasy, ale dawałem nieskończone zmęczenie itp, i nabijałem hajs z pracy :D

1351788161-U286260.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oo znalazlem. Wielkie dzieki :D na google szukalem nie moglem niczego wyszukac a tu na mpc znalazlem ;) dzieki :D

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

@up ja też nie mogę :D

@Topic pamiętam jak grałem w 2 to tego motherloge czy jakoś tak non-stop używałem

ja też bez przerwy tego uzywałem :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

wystarczy że w google wpiszesz kody do the sims 3 ale przydatny kod to testingcheatsenabled true i możesz uzupełniać sobie potrzeby takie jak energia na przekład 

Opublikowano

Jak wpiszecie ten kod testingcheatsenabled true to jak dacie CTRL na negatywny efekt np. osmolenie, głód to się usunie i w potrzebach możecie uzupełniać

controlem + mouse 1 np. głód itd.(przeciągacie)

graphic.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...