Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Budynki / Rośliny

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co opłaca się w moim przypadku hodować / sadzić, jeżeli jestem na komputerze w godzinach wieczornych? Przeważnie od 19:30 do 01:00 Mógłbym ewentualnie też rano wejść i zebrać produkty. Coś co ludzie kupują i na czym można się fajnie dorobić i zdobyć punkty (bardziej mi na punktach zależy) Z kurnikami to trochę lipa bo mógłbym odebrać tylko 3 razy licząc, że mam 6 kurników po 15 kur daje mi 90 kur + 750 = 67500 * 3 = 202500 dziennie. Czy to dużo ? Nie wiem .. Mam 21 poziom i brakuje mi 4.000.000 punktów do 22. Zależy mi na 2 farmie ...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Musisz wyliczyć sobie co będzie najbardziej opłacalne. Chyba szpinak sie opłacał ale nie powiem na 100%. Ewntualnie jakbyś znalazł czas rano to moze uda ci się zarobić więcej kasy i expa. Ja tak wchodzę rano raz i wieczorkiem. Ale zajeło mi trochę czasu dopasowanie tego co sieję. Bo zwylke brakowała mi godzinka do zbioru i musiałem przekłądać zbiory na następny dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...