Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Aktualizacja gry - Parim.pl

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I będzie wszędzie logo :)

M2M ma i nikt nie narzeka , kto ma problem to przecież nie musi grać

M2M ma, ale nie ma napisu METIN2MASTER tylko M(zajebista liczba 2)M a Wy PARIM które jest w chuj duże i tylko psuje wygląd. Proponował bym Wam zrobić modele broni z napisu Parim, unikalność by była ;-)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

M2M ma, ale nie ma napisu METIN2MASTER tylko M(zajebista liczba 2)M a Wy PARIM które jest w chuj duże i tylko psuje wygląd. Proponował bym Wam zrobić modele broni z napisu Parim, unikalność by była ;-)

Unikalnośc by była i wtedy byś popierdolił to na swój serwer kutasie ^^

Jest dobrze jak jest ale moze zamist tego loga z napisem parim dajcie tylko samo P

<?php

function głucho($string) { echo $string; }

głucho('Wypierdalać');

?>

Opublikowano

I własnie o takich ludziach jest mowa :)

Gdyby nie było loga to by sie wszystko rozpłyneło :)

A co do wyboru postaci to juz jest gotowy :)

Mniej więcej tak to będzie wyglądać :)

testhw.jpg

Spokojnie. Złodziejem nie jestem. Szanuję pracę innych ludzi jeżeli ktoś również potrafi, no chyba, że ta druga osoba jest zwykłym frajerem.

Pokazuję wam, że tak się wszystkim chwalicie czego wy nie potraficie a na innych forach prosicie o pomoc ...

Takie chwalenie się wszystkim to tak jakby ktoś powiedział ci, że właśnie idzie srać.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Spokojnie. Złodziejem nie jestem. Szanuję pracę innych ludzi jeżeli ktoś również potrafi, no chyba, że ktoś inny jest zwykłym frajerem.

Pokazuję wam, że tak się wszystkim chwalicie czego wy nie potraficie a na innych forach prosicie o pomoc ...

Takie chwalenie się wszystkim to tak jakby ktoś powiedział ci, że właśnie idzie srać.

Po pierwsze nie chwalimy się tylko chcemy pokazać co będzie na serwerze ^^

a po drugie niestety ale nikt z teamu nie zna się na pytonie tak dobrze żeby wykonać coś takiego.

Opublikowano

Jeżeli postać jest aktywna(tzn. ta, która chcemy wybrać) to dodałbym jakieś światło na nią czy coś.

Właśnie do niej dodaliśmy płomień.

sygna.jpg

Opublikowano

I własnie o takich ludziach jest mowa :)

Gdyby nie było loga to by sie wszystko rozpłyneło :)

A co do wyboru postaci to juz jest gotowy :)

Mniej więcej tak to będzie wyglądać :)

testhw.jpg

Wyczuwam brak multiscreen'a.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Wyczuwam brak multiscreen'a.

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

Niestety źle wyczuwasz , jutro nakręcimy filmik :)

sygna.jpg

Opublikowano

Przeczuwam że na słabszym sprzęcie to nie pójdzie ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Przeczuwam że na słabszym sprzęcie to nie pójdzie ..

Wszystko pójdzie !

Klient jest zrównoważony pod względem wymagań

sygna.jpg

Opublikowano

Się przypierdzielacie do tych logo parim.

Mi to nie przeszkadza, dla Teamu podziele się swoim zdaniem.

Jak dla mnie idealne miasto M1 powinno na każdym kroku mieć coś, na co można byłoby patrzeć.
Czyli, gdy jest jakaś wolna przestrzeń (załóżmy okolice przed dozo w jinno) dajcie jakieś krzaki, może na tej "górce" (okolice Aranyo) skały/kamienie.

Do tego przydałaby się jakaś fontanna (może na środku?)

Lub zamiast fontanny stawek? (o ile da się zrobić, nie mam w tych sprawach pojęcia)

­

Opublikowano

To ja teraz powiem tak, drogi teamie "Parim" - dlaczego wy się boicie, że coś podpierdolą? Chciałbym ci pokazać serwer Bal*ora.pl, tam nic nie jest nawalone, niczego za dużo i nie ma czego "ukraść" a gra tam ponad 3.000 ludzi - nigdy na żadnym serwerze medium nie było tyle ich nie było. Wy tym logo "Parim" odstraszacie wpizdu graczy czekających na serwer, osobiście nie zagram bo już mi się serw nie podoba. Powiem wam jedno: Jeśli chcecie mieć sporo graczy to radzę szukać nowego rozwiązania na publikację. SZCZAŁA. (hejt)

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

powiem wam tak serwer który ma dużo rzeczy własnoręcznie zrobionych nie musi być bardzo dobrym serwerem oczywiście z jednej strony to jest duży + ale bardziej liczy się stabilność i team serwera ^_^ bo co komu po 2334425345 fajnych broni zbroi i kij wie czego jeszcze jak team jest chamski lub serwer pada co godzinę :) co do tego serwera mnie też odstrasza to logo :P ale trudno :P

Opublikowano

powiem wam tak serwer który ma dużo rzeczy własnoręcznie zrobionych nie musi być bardzo dobrym serwerem oczywiście z jednej strony to jest duży + ale bardziej liczy się stabilność i team serwera ^_^ bo co komu po 2334425345 fajnych broni zbroi i kij wie czego jeszcze jak team jest chamski lub serwer pada co godzinę :) co do tego serwera mnie też odstrasza to logo :P ale trudno :P

Moim zdaniem zespół "Parim" pokazał już swoją kulturę, mi osobiście się nie spodobała - nie wiem jak innym.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...