Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co się stało?

Kakaowy99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak słów.

Stim ten idiota usunął tematy.

Haha to jeszcze widzę inna wersja wydarzeń D: omg nie ogarniam jak można być takim pojebem ;x Szkoda że % mi się nie usuneły :<

PS: Ogólnie to rozjebał cały dział ;x

Opublikowano

No fajnie, jak siedział tutaj to wszyscy byliście mili dla niego teraz go nie ma i jeździcie.. brak słów to na was. No może poza Miszczem bo to inna sprawa. Koleś miał dostać zwykłego bana ale usunieto mu konto dlatego skasował połowe działu. No cóż, na pewno już na to forum Stim nie wróci.

7yo9.png

Opublikowano

No fajnie, jak siedział tutaj to wszyscy byliście mili dla niego teraz go nie ma i jeździcie.. brak słów to na was. No może poza Miszczem bo to inna sprawa. Koleś miał dostać zwykłego bana ale usunieto mu konto dlatego skasował połowe działu. No cóż, na pewno już na to forum Stim nie wróci.

Może ujmę to tak każdy po nim jechał lecz on bezpodstawnie dawał % i poprostu trzymał język za zębami, napewno już nie raz był flame a raz nawet ja z nim miałem wojnę z powodu głupich jego zagrywek według mnie zasłużył na to. :)

Opublikowano

Bo gdyby wtedy byśmy byli nie mili to byśmy mieli dziennie 5-10% :P

dla mnie stim niech sobie będzie na forum ale bez moda :)

Opublikowano

Widzisz gdy miał moda ktoś by najechał to ban a tak...

A sypał warnami lepiej niż ja za swojego modowania tutaj.

Tematy wrócą gdy aktualny mod ogarnię, wątpie iż zrobią cofke specjalnie dla jednego działu.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Może ujmę to tak każdy po nim jechał lecz on bezpodstawnie dawał % i poprostu trzymał język za zębami, napewno już nie raz był flame a raz nawet ja z nim miałem wojnę z powodu głupich jego zagrywek według mnie zasłużył na to. :)

Jak tam dav0 idzie udzielanie sie na forun stima? Bo widze, ze tu mu dupe obrabiasz a tam lizesz...

Co do tematu to stim tym akcentem zakonczyl okres bycia modem na mpc, oraz zalatwil robote noobkillerowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...