Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zombie

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś w WarZ było o wiele mniej zombie i było łatwiej poruszać się w miejscowościach. Teraz gdy gram sam głównym problemem są dla mnie zombie, nie wiem jak mam sobie z nimi radzić. Macie jakieś pomysły jak sobie poradzic z zombie żeby wejść jakoś i spokojnie lootować np. West Boulder ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Latarka w łapę i jedziemy albo lurujesz zombi wyganiasz ich za miasto i potem se lootujesz spokojnie.

Opublikowano

Wbiegnąć na sprincie a następnie uciec z miasta i ni ma zombie :D

Lub po prostu powoli je wybijać :)

Jak wybijasz to najlepiej z 1 osoby.

Ponieważ z 3 czasem jest możliwość że nie trafisz i dostaniesz hita od zombie.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

ja tam nie widze w tym zadnego problemu chodze sam po norad boulder czy campos a wybicie 10 zombie na raz to zadne klopot trzeba tylko umiec..

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Latarka w łapę i jedziemy albo lurujesz zombi wyganiasz ich za miasto i potem se lootujesz spokojnie.

Przy duzej ilosci zombie, to latarke mozna sobie w du... wsadzic. Noz, siekiera, maczeta lub cos podobnego ;-)

test

Opublikowano

@Vaxus

Święta racja, przy większej ilości zombie na prawdę można gówno zdziałać.

Spróbuję dziś wygonić je z miasta i napisze efekt. Nie myślcie że nie wiem że trzeba bic z 1 os. itd. Po prostu gdy jestem pachołem z latarką to z jednym daje rade z 1 maks. 2, ale z trzema jest za ciężko a często się zdarza że leci zaraaz za Tobą 5.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

jak kolega mowil dobrze grac z jakas osoba bo czesto zombie jakis moze sie trafic od tylu i ja sie na tym pare razy przejechałem ginąc :/

onlinexsyg2.png

ZAPRASZAM NA SERWER SURVIVAL+ FRAKCJE
IP: SV.CRAFTME.PL

Opublikowano

Najlepiej poszukaj klanu/drużyny tutaj masz linka do tematu innego użytkownika z tego forum dogadajcie się na np. skype lub tsie i grajcie razem a taktyka to najlepiej lurować zombie wyprowadzać za miasto i lootowac spokojnie sobie ;)

Opublikowano

Raczej szukanie znajomego do gry nie rozważam takiej opcji. Mam dobrego kumpla który też gra / grał, lecz niestety ostatnio za bardzo się zdemotywował ginąc pare razy pod rząd i chwilowo dał sobie spokój :) Okej, dzięki za odpowiedzi, na pewno spróbuje wypędzić gady z miasta :)

@EDIT

Dzisiaj zagrałem godzinę i udało mi się zdobyć M4 Semi, Mossberg'a i pistolet Kruger. Więc zaliczam ten wypad do udanych :) Temat do zamknięcia :P

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...