Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Da się sprzedać postać nie mając już żetonów?

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie, tak jak w temacie. Dało by się dokupić żetony za RP albo coś? Może wiecie kiedy zresetują żetony albo coś? ;/ Bo chce sprzedać postać, a już żetony wykorzystałem.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Żetony się nie resetują. I niema innej możliwości sprzedania postaci.

btw: skoro chciałbyś kupić żetony za rp, to lepszym wyjściem nie będzie kupno postaci za rp? ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Możesz kupić żetony za rp chodzą tanio po 60 RP ale musisz pisac do supportu bo bezposrednio w grze nie możesz ;/

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Możesz kupić żetony za rp chodzą tanio po 60 RP ale musisz pisac do supportu bo bezposrednio w grze nie możesz ;/

A można poprosić o link do oficjalnej informacji ? Bo jeżeli by była taka możliwość chętnie bym z niej skorzystał

y526IOx.jpg

Opublikowano

Low troll, nie wprowadzaj autora tematu w błąd.

A można poprosić o link do oficjalnej informacji ? Bo jeżeli by była taka możliwość chętnie bym z niej skorzystał

Niestety, nie ma czegoś takiego jak kupywanie żetonów za rp.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ale pieniądze da sie zarobic:-D btw. Ostatnio pisałem w jakiej sprawie do supportu bo zamiast kupić postac za ip to kupiłem przez przypadek za rp, nawet mi nie odpisali a zgłoszenie zostało zamknięte

Opublikowano

a w tej bajce były smoki? nie da sie kupić żetonów i tyle.

Opublikowano

A właśnie ze można, wielcy znawcy, tylko jest jeden warunek, bohater musi dostać reworka, wtedy piszecie do supportu, i oni wam zwracają koszt tego bohatera

Można ? Można :)

Opublikowano

Kurde, to lekko mówiąc lipa ;/ Bo znudziła mi się Ahri i chciałem na Elise zamienić, no ale cóż, pozostaje nazbierać 6300 i kupić za IP. A nie wiecie może kiedy będzie całkowity reset żetonów i każdy będzie miał je na nowo?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Pisałem ostatnio w tej sprawie do supportu, i nie da się. No i pytałem się też o ten reset żetonów, odpisali mi, że narazie nie mają tego w planach ^^

Więc lipa. . .

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Zakładałem temat z tym pytaniem. Nikt tego nie wie, rzekomo miały być na koniec S2 (chyba nie było) ,RIOT sam decyduje kiedy odnawia je, lub rozdaje. Może na nowy rok, może jakiś event, może jakieś święto. Może urodziny Phreaka i "Trinity", nie zwierzali się z takich rzeczy...

Opublikowano

Kurde, to lekko mówiąc lipa ;/ Bo znudziła mi się Ahri i chciałem na Elise zamienić, no ale cóż, pozostaje nazbierać 6300 i kupić za IP. A nie wiecie może kiedy będzie całkowity reset żetonów i każdy będzie miał je na nowo?

Nigdy nie będzie, każde konto ma po 3i więcej nie będzie żetony wykorzystałeś ? Pech, polak mądry po szkodzie ^^

Opublikowano

Ja kiedyś nie wiedziałem o żetonach, napisałem maila sprzedałem postacie a teraz patrze żetony dalej mam ;d

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...