Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Solo top - Yorick czy Vlad

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie LoL-owcy

Potrzebuje postaci na Solo Topke bo nie mam zadnej. Wiem ze garen jest dobry ale ciekawi mnie Yorick ale slyszalem ze Vlad lepszy. Podobno Y slabnie w late mocno.Co sadzicie? Kto lepszy? Powiedzcie minusy i plusy

Z gory dzieki

Opublikowano

Mam obu championów i zdecydowanie Yoricka uważam za lepszego Solotopera

+bardzo trudno go countrować

+ zarąbiste leczenie

+ dobre ulti do tf

+ wytrzymały

+ na linii jest z nim naprawdę cieżko

-problemy z maną

-słace CC (only Slow)

Opublikowano

Yorick słabnie w late? To nie jest prawdą

Ma on bardzo dobry harras ze swoich duszków, bardzo dobry life steal, wytrzymały, slow, znakomite ulti, dzięki któremu jesteście 6v5 w TF'ie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to nie grałem ani yorikiem ani vladem i według mnie powinieneś zobaczyć większy zakres postaci jarvan IV jest teraz w rocie i możesz go przetestować jest to dobry solo top oraz jungler osobiście polecam jaxa oraz darka mimo , że został mocno osłabiony.

Podsumowując twierdze że powinieneś się przyjrzeć się innym postaciom oraz polecam zobaczyć jaxa i darka ponieważ to moje ulubione solo topy :)

P.S.

VI też jest dobra :)

Opublikowano

Ma on bardzo dobry harras ze swoich duszków, bardzo dobry life steal, wytrzymały, slow, znakomite ulti, dzięki któremu jesteście 6v5 w TF'ie.

Malo cos grales vladimirem.Jezeli chodzi o early,owszem dobry jest yorick ale w late procz swojego dobrego ulti nic w stanie nie jest zrobic,przyharasowac to maksymalnie.A vlad w late jest bardzo mocny,jest offtankiem z naprawdie wielki dmg.

I ja polecam vladimira:

+System escape

+Duzy haras

+Leczenie

+Ulti aoe

+Jedno z lepszych pasywek w grze,hp na ap/ap na hp.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jax'a mam ale nie przepadam za nim. A kogo latwiej ogarnac Vlada czy Yorika?

Yoricka, vlad nie wybacza błędów.

Duszki padają od najsłabszego aoe, z E się za dużo nie wyleczy, jednak jest tankowaty i ma swój strasznie dobry ult. Według mnie średniak w late.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...