Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ItemShop- Strona by Derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Pobrałem właśnie stronę Derin'a V3 ze skryptem IS. Tu Strona.

Mógłby mi ktoś powiedzieć, jak zrobić opcje zakupienia Coinsów przez SMS oraz przelew?

Myślałem nad serwisem dotpay, jednak nie wiem nawet, jak mam się zarejestrować..

Może polecacie jakiś inny serwis?

Sprzedaż SM na prywatnym serwerze to konto firmowe czy prywatne? :P

Trzeba tam podać wszystkie ważne dane, PESEL, seria dowodu osobistego.. po co?

Proszę o napisanie krok po kroku

1. Jak zrobić w pełni działające kupno coinsów na stronie przez system SMS oraz przelew (opcjonalne)
  2. Jaki serwis SMS mi polecacie? Od razu piszcie instrukcje jak się poprawnie zarejestrować oraz ustawić ceny SMS.
  3. Serwisy jak dotpay i inne odprowadzają już podatek dla państwa? Czy to by było nielegalne?
  4. Jak ustawić na stronie oraz na serwerze to, aby wszystko było zgrane z serwisem doładowania coinsów przez SMS?

Za pomoc lajki.

//

Proszę jeszcze podać mi tutorial oraz download do forum które mogę wykorzystać na swój serwer M2.

Do wygrania serwer dedykowany na miesiąc o wartości 70zł!

Weź udział już teraz. :-) 100% pewniak!

Opublikowano

Prywatne bo do firmowych musisz mieć NIP. Polecam ci profitsms, jednak obsługuje on tylko sms, bez przelewów. Z dotpay'em jest wiele roboty ;/

Trzeba podpisać umowę itp.Najlepiej podać wszystkie swoje dane, przeczytaj regulamin. Oni nic ci z konta bankowego nie wezmą, chyba że jest to jakiś serwis zdzierający kasę ;p

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Dotpay łatwo zrobić... rejestrujesz się wybierasz SMS czy przelew (konto osobiste - ja mam dwa konta), pobierasz skrypt, uzupełniasz formularz na końcu akcja po zatwierdzonym kodzie i gotowe... tak samo z przelewami, ten sam skrypt tylko zamiast sms podajesz C1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...