Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Która postać lepsza? Maokai vs Xin JUNGLE

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te postacie śa równe ale ja bardziej polecam xina ma podbicie dmg + i speed+ szybka juggla jest a maokim nie gralem na swoim okncie tylko u kolegi ale ja bym wybral xina :D

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Szybsza jungla to Xin. Ganki to Maokail.

Ja polecam Maokai'a.

Ba bardzo dobre i bardzo łatwe ganki, spora wytrzymałość, dobre cc, fajne ulti, przyjemny w prowadzeniu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Szybsza jungla to Xin. Ganki to Maokail.

Ja polecam Maokai'a.

Ba bardzo dobre i bardzo łatwe ganki, spora wytrzymałość, dobre cc, fajne ulti, przyjemny w prowadzeniu.

Lol,chyba na odwrot,zawsze robilem szybciej jungle mao a ganki zawsze xin mial lepsze :O

Ale jednak na dzisiejsza mete lepszy jest xin :( niestety

sstwc.jpg

Opublikowano

Lol,chyba na odwrot,zawsze robilem szybciej jungle mao a ganki zawsze xin mial lepsze :O

Ale jednak na dzisiejsza mete lepszy jest xin :( niestety

Xin czyści dużo szybciej niz maokai, ganki w early ma troszkę lepsze maokai przez swoje cc, ale jeśli chodzi o dmg na ganku/1v1 w jungli to xin outradeuje maokaia.

@Top

Bierz xina dopóki nie dostanie jakiś większych nerfów.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Obie postacie są bardzo silne, ale która lepsza zależy od team setupu.

Przykładowo: mamy w teamie vayne, katarina, irelia, sona w tym teamie lepiej się sprawdzi maokai ponieważ ten team nie potrzebuje tak bardzo dmg jak utility.

Ale gdy mamy w teamie np: malphite, urgot, soraka, singed to wtedy dużo lepszy będzie xin bo ten team potrzebuje dmg.

Co do maokaia to jest to bardzo przyjemna postać jeden z najlepszych utility champów obok malphite i cho'gatha, polecam ci go.

Opublikowano

Xin czyści dużo szybciej niz maokai, ganki w early ma troszkę lepsze maokai przez swoje cc, ale jeśli chodzi o dmg na ganku/1v1 w jungli to xin outradeuje maokaia.

@Top

Bierz xina dopóki nie dostanie jakiś większych nerfów.

Gralem mao dosyc sporo gier,xinem tez,na poczatku na 100% mao z runami pod ad czysci szybciej(albo podobnie,napewno xin nie ma szybszej).Potem moze nie,ale napewno nie na poczatku.W early game zawsze xin ma lepsze ganki,co z tego ze mao unieruchomi skoro xin zada w 3sec 300dmg(3-5lv).

sstwc.jpg

Opublikowano

Maokai zbyt łatwy do skontrowania we wczesnej fazie gry, leci ci taki dash od mao ty flashujesz, snare, stun cokolwiek i masz 1st blooda.

Na dzisiejsza mete zdecydowanie xin.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Polecam Maokaia

Slow

Doskok

Stun

Szybka jungla

Znakomite ganki

Wytrzymały

Heal z pasywki

Niskie dmg

Opublikowano

Master :

+szybkie i mocne hity

+op Q na jungle bo zadaje dodatkowy dmg w potworki

+najszybsza postać w grze

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...